Liepājā aiztur vīrieti ar spridzekli

Portāls nra.lv 8.marts 2018, 14:37
 
F64
Liepājā aizturēts kāds vīrietis ar sprādzienbīstamu priekšmetu, raksta portāls "liepajniekiem.lv".

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva pastāstīja, ka operatīvie dienesti saņēmuši izsaukumu uz minēto vietu, jo saņemtā informācija vēstījusi, ka uz ielas atrodas sprādzienbīstams priekšmets.

Kriminālpolicijas darbinieki strādāja notikuma vietā, pārbaudot apkaimi un pieskatot, lai civilpersonas nepietuvotos aizdomīgajam priekšmetam.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova papildināja, ka šodien ap pulksten 14 Uliha ielā pie kāda vīrieša tika atrasts, iespējams, sprādzienbīstams priekšmets.

Dažas minūtes pirms pulksten 14 notikuma vietā ieradusies NBS Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienības sapieri. Pēc bīstamā priekšmeta aizvākšanas satiksme Uliha ielā tika atjaunota. Tas notika neilgi pēc pulksten 14.

U.Āva, jautāts, kā tas nākas, ka uz ielas pie personas tiek atrasts sprādzienbīstams priekšmets, portālam atzina, ka pēc sapieru ierašanās noskaidrots, ka sprādzienbīstamais priekšmets bijis kara laika mantojums - aizturētā vīrieša trofeja.

“Jebkurā gadījumā tas ir sprādzienbīstams priekšmets,” uzsver U.Āva, skaidrojot, ka šādos gadījumos jāievēro vislielākā piesardzība.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Un uzsāktā kriminālprocesa ietvaros skaidros notikušā apstākļus.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova ceturtdien, 8.martā, no rīta papildināja, ka par notikušo ir aizturēts 1968.gadā dzimis vīrietis, pie kura atradās kaujas granāta.

Uz notikumu vietu izsauktie NBS Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienības speciālisti konstatējuši, ka atrastais priekšmets ir granāta, kura vairs nesaturēja sprāgstvielu un uzspridzināšanas līdzekli: “Respektīvi, granāta bija tukša un nebija bīstama.”

Un piebilda, ka vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par cita veida noziedzīgiem nodarījumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:40

Jaunākās diskusijas