Kļūsti par Rūķi un sasildi bērnu sirdis, kuri dzīvo nabadzīgās ģimenēs

Portāls nra.lv 9.decembris 2017, 12:51
 
Publicitātes foto
Jau atkal tuvojas gada skaistākie svētki – Ziemassvētki! Ja Tev ir vēlme šogad iejusties Rūķa lomā un apciemot kādu ģimeni, kurai šobrīd finansiāli neiet viegli un iepriecināt bērnus - piesakies!

"Kaut arī patiesā svētku burvība slēpjas kopā būšanā, mazās sirdis tomēr alkst pēc pārsteiguma, dāvaniņas, brīnuma. Diemžēl, daudzu bērnu sirsniņas svētku vakarā skumst, jo mammām vai tētiem nepietiek līdzekļu, lai apdāvinātu savus bērnus. Mums ir iespēja svētkus uzdāvināt.

Pagājušajos Ziemassvētkos daudzi no Jums kļuva par svētku Rūķiem, iepriecinot daudzas ģimenes un pārsteidzot bērnus un uzdāvinot viņiem viņu izsapņotās dāvanas. Ar katru gadu, skaits, cik bērnu tiek iepriecināti caur “Labdarības lapu” svētkos, strauji aug. To paveicāt Jūs - Rūķi, 2016. gada nogalē apdāvinot vairāk kā 770 bērnus visā Latvijā un iepriecinot ap 250 ģimenes! Bez Jums tas nebūtu izdevies. Paldies!

Aktīvākie Rūķi jau ari šogad ir apjautājušies - vai būs Rūķu akcija! Protams, ka būs - bērniem ir jābūt priecīgiem un ir jātic Ziemassvētku brīnumam! Tāpēc atkal aicinām visus, kas vēlas kļūt par Rūķiem - dāvināsim brīnumus arī šogad! Tādēļ, aicinām tos, kuri vēlas šogad būt Rūķi - pieteikties akcijai “Ziemassvētku Rūķis 2017″

Kā kļūt par Rūķi? Piesakies sūtot e-pastu uz uzdavinibrinumu@gmail.com vai piesakies zem šī ieraksta komentāra.

Rindas kārtībā (tas var būt arī dažu dienu jautājums) kāda no Labdarības lapas meitenēm sazināsies ar Jums un nosūtīs kādas ģimenes koordinātes, lai varat sazināties ar mammu/tēti un noskaidrot, kādi ir bērnu sapnīši, un vienoties par apciemojumu.(Protams šeit nav runa par jaunu planšeti, datoru vai iphone). Ģimenes būs informētas, ka ar viņiem sazināsies kāds no Rūķiem. Vēlams minēt arī pilsētu/reģionu, no kuras piemeklēt ģimeni, lai apciemojums būtu ērtāks. Pieredze rāda, ka iespējams iepriecināt arī kuplākas ģimenes, ja savā Rūķu darbiņā iesaistām arī draugus vai kolēģus - kādam noteikti gribēsies palīdzēt. Noteikti iesaistiet arī savus bērnus - ar viņiem kopā varat uzzīmēt apciemojamai ģimenei apsveikumu, izcept veiksmes piparkūku, palīdzēt sagādāt eglīti - vislabākais ir tas, kas nāk no sirds. Ģimeņu mammas/tēti noteikti priecāsies arī par sagatavotu pārtikas paciņu, higiēnas precēm (šampūni, zobupasta, veļaspulveris, u.tml.).

Pēc iepriekšējo gadu pieredzes aicinām izvērtēt par iespēju apciemot ģimeni laikus, līdz svētkiem, lai nav kādai mazai sirsniņai sasolīta dāvana, bet tā arī Rūķa apciemojums nav sagaidīts. Ja zini, ka vari apņemties kādu ģimeni iepriecināt, mēs būsim priecīgas redzēt Tavu ziņu! Tātad: piesakies komentārā vai epastā, neaizmirsti pieminēt pilsētu/reģionu.

Un, protams, ja zini kādu ģimeni, kurai šāds apciemojums šogad būtu īpaši vērtīgs - gaidam Tavu ziņu uz uzdavinibrinumu@gmail.com

Ja skaidri zini, ka apciemot ģimeni nevarēsi, bet vēlies piedalīties, vari akciju atbalstīt arī finansiāli, ziedojot uz kontu vai paypal ar norādi „Ziemassvētku rūķis”.Lai Jums visiem brīnumaina diena, Rūķi!" aicina "Labdarības lapa".

Rekvizīti:
Swedbank
Biedrība “Labdarības lapa”
Reģ.nr. 40008229453
Adrese: Plūmju iela 13, Rīga, LV-1029
SWIFT kods: HABALV22
Konts LV82HABA0551039185377
Paypal: labdaribaslapa@gmail.com

Avots un kontakti

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas