Savākta nauda, lai tālbraucējs Valērijs nokļūtu mājās no slimnīcās Helsinkos

Portāls nra.lv 22.augusts 2017, 12:50
 
Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Iepriekš ziņots, ka līdzcilvēki lūdza ziedot tālbraucējam Valērijam, kurš nonāca slimnīcā Helsinkos, Somijā, un nepieciešams nokļūt mājās Latvijā. Mazāk nekā diennakts laikā nepieciešamā transportēšanas summa ir saziedota.

Facebook grupas "Palīdzēsim viens otram" pārstāve Linda raksta, ka summa Valērija noklūšanai Rīgas Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā.

"Pateicoties Jums visiem, mums neticami īsā laikā (mazāk kā diennakts) izdevās savākt nepieciešamo summu un apmaksāt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) rēķinu, lai Valēriju Ogņevu pārvestu no slimnīcas Helsinkos uz Stradiņu slimnīcu. Paldies NMPD, kuri vēl samazināja rēķinu no sākotnējās summas! Kopā mēs varam paveikt neticami daudz!" raksta Linda.

Savākts vairāk nekā viens tūkstots eiro.

Valērijs Ogņevs ir tālbraucējs, kuram reisā kļuva slikti ar sirdi un viņš tika ar helikopteru nogādāts slimnīcā Helsinkos, kur viņam tika veikta neatliekama sirds operācija.Apdrošināšana nesedz pārvešanu, bet Latvijas NMPD ir gatavs pārvest slimnieku, ja tiks samaksāts rēķins 1166€ (priekšapmaksa). Pārvešanu nepieciešams veikt rīt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas