Jauna latviete cieš milzīgas sāpes; viņas veselības gadījums - vienīgais Baltijā

Portāls nra.lv 4.jūlijs 2017, 11:40
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Rūta Kalmuka, F64 Photo Agency
Linda Sila sociālaja tīklā facebook dalījusies ar savu stāstu, kurā atklāj, ka veselības problēmas sagādā sievietei lielas sāpes.

"Atvainojos, ka es atkal vēršos pie jums, jo atkal ar mani notika nelaime. Ir ļoti grūti izturēt šīs sāpes, ir dienas, kad jādzer miega zāles, lai izturētu šīs mokošās sāpes.

Manī iekšā ir dziļo muguras smadzeņu stimulātors, un es esmu vienīgais cilvēks Baltijā, kam šāds aparāts ir,un tas ir manai dzīvībai ļoti svarīgs aparāts. Diemžēl no sāna līdz vēderam, kurā bija baterija, bija infekcija un ārsti vada nomaiņu vilka garumā un infekcija ņēma virsroku un tā pavairojas un ap bateriju radās strutas un aparātu daļēji izņēma, un atkal es mokos milzīgas sāpēs.

Šobrīd sāpes būs jāmokās 4 mēnešus, kamēr infekcija pazudīs. Bet diemžēl man slimības naudu vairs nemaksā, es saņēmu tikai 105€ invalīdu pensiju, bet zāles man šos mēnešus maksā 384€ mēnesī. ES JUMS ĻOTI, ĻOTI LŪDZU JŪSU PALĪDZĪBU, lai es varētu izturēt šos mēnešus un izcīnītu jaunu aparātu. Būšu jums ļoti, ļoti pateicīga katram kurš man palīdzēs un katram kas piedalīsies ar šo informāciju," raksta Linda.

Lindai jau cilvēki palīdzējuši un nospraustā mērķa summa savākta, taču joprojām iespējams ziedot.

Lindai iespējams ziedot ar ziedot.lv starpniecību: http://www.ziedot.lv/atkartota-palidziba-lindai-silai-2811/ziedotaji

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:57

Jaunākās diskusijas