Rīgā dzīvoklī atrod mirušu sievieti

tautaruna.lv 30.aprīlis, 12:15
 
Kaspars Krafts/F64
Ierodoties Rīgā, Patversmes ielā, lai apciemotu savu māti, kādam vīrietim pēc neilga laika pievienojās arī operatīvo dienestu darbinieki, vēsta "Degpunktā".

Noraizējušies, ka ilgāku laiku nav saņēmuši ziņu no savas radinieces, kādas sievietes tuvinieki uz ieilgušo klusumu reaģējuši un atbraukuši seniori apciemot viņas miteklī. Nesaņēmuši atbildi uz vairākkārtējiem klauvējieniem - lai atvērtu dzīvokļa durvis, ģimenes locekļi meklējuši palīdzību pie operatīvajiem dienestiem.

Sieviete it kā mīlējusi pirms svētdienām mājās iedegt svecīti, saka kaimiņi, tāpēc arī bijis satraukums, ka dzīvoklī varbūt izveidojies sadūmojums. Sarunā ar citu blakus dzīvokļa iemītnieci noskaidrots, ka cēlonis tik pēkšņai glābēju un policistu klātbūtnei adresē ir traģiskāks - viņa ir mirusi.

Kāda 3. stāva iemītniece, iznākot kāpņutelpā no sava mājokļa, stāsta, ka sieviete savā dzīvoklī mitinājusies viena un viņas sadzīves apstākļi nav bijuši tie pateicīgākie.

Likumsargi informē, ka tieši kundzes dēls, bažījoties par mātes veselību, centies ar viņu sazināties. Visticamāk, ka pēkšņo sievietes nāvi izraisījušas kādas veselības problēmas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas