Mazā zēna meklēšana turpināsies ar policijas metodēm; publiskots attēls no kamerām

Portāls nra.lv 4.jūlijs 2017, 19:37
 
Valsts policija
Šobrīd Liepājas pilsēta un tās apkārtne ir pārmeklēta vairākas reizes un, analizējot situāciju, Valsts policija ir nolēmusi mainīt lietas izmeklēšanas taktiku. Līdz šim Valsts policija ir strādājusi ar dažādām metodēm, tostarp slēptajām. Aktīvā izmeklēšana ir norisinājusies jau no iesnieguma saņemšanas brīža, informē Valsts policija.

Policija vēlas teikt lielu paldies iedzīvotājiem, kuri ir iesaistījušies meklēšanas pasākumos, nepārtraukti komunicējot ar Valsts policiju!

Pēdējā tikšanās reize ar brīvprātīgajiem bija paredzēta šovakar pulksten 19:00, kad ar mazdārziņu kooperatīvu īpašniekiem brīvprātīgie pārmeklē slēgtās teritorijas. Ja šī vakara meklēšanas pasākumi kooperatīvā nedos rezultātu, plānots pāriet uz atkārtotu ūdenstilpņu un purvu pārmeklēšanu, kur ir nepieciešama tehnika un īpaši apmācīti cilvēki, līdz ar to brīvprātīgie šajā posmā policijai palīdzēt nevar. Sakarā ar to, tikšanās tiks atceltas arī posteņa vietā, jo brīvprātīgie savu ieguldījumu ir devuši, par ko liels paldies!

Izmeklēšana šobrīd turpinās ar policijas metodēm.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde savā Facebook kontā publicejusi fotogrāfiju, kurā redzams, kā Ivans ģērbies, kad izgājis no mājas. Attēls fiksēts Liepājas sabiedriskā transporta videonovērošanas kamerās dienā, kad Ivans izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas