Kāda jokdara nepiedienīgā rīcība ziņu tiešraides laikā šokē skatītājus un diktorus

tautaruna.lv 12.aprīlis, 8:20
 
pexels.com
Šo pirmdien, 8. aprlī, Ziemeļamerikas iedzīvotāji varēja vērot saules aptumsumu. Miljoniem cilvēku pulcējās brīvā dabā, lai vērotu šo reto parādību. Tiem, kuriem neizdevās izrauties no ikdienas rūpēm, lai svaigā gaisā paša acīm redzētu saules aptumsumu, bija iespēja to redzēt televīzijas ekrānos.

Meksikā šādas tiešraides laikā noticis kaut kas amizants un prātam neaptverams.

Ziņu diktori studijā stāstīja par saules aptumsumu, kad tika translēta notikuma tiešraide.

Pārraides skatītāji nebija gatavi tam, ko ieraudzīs televīzijas ekrānos.

Tā vietā, lai redzētu kā sauli aizsedz mēness, tiešraidē pavīdēja kāda vīrieša dzimumorgāni. Kāds nezināms jokdaris nolēma izpēlēt joku un nevis sagaidīt, kad mēness aizsegs sauli, bet gan izklaidēt vietējo kopienu un ar saviem dzimumorgāniem imitēt saules aptumsumu.

"RCG Media 24/7" ziņu dienesta komanda un diktori sākotnēji nemaz nepamanīja tiešraidē notiekošo un turpināja komentēt gaidāmo saules aptumsumu. Stāstot par to, kur vislabāk būs redzama šī parādība, fonā uz ekrāna jokdaris izrādīja savas intīmās vietas.

Šobrīd tiek skaidrots, kas bija "jokdaris", kurš izcēlās ar nepiedienīgo uzvedību. Tomēr vietēji mediji ziņo, ka, iespējams, šis video nemaz nav uzņemts 8. aprīlī, bet internetā klejo jau kopš 2017. gada.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas