"Tas būs SOK spļāviens uz kapa visiem kritušajiem Ukrainas patriotiem"; tauta šūmējas par Olimpiskajām spēlēm

tautaruna.lv 16.decembris 2023, 15:22
 
pixabay.com
Starptautiskā Olimpiskā komiteja pieņēmusi lēmumu ļaut Parīzes Olimpiskajā spēlēs piedalīties arī Krievijas un Baltkrievijas sportistiem.

Ziņa sociālajos tīklos sacēlusi īstu vētru.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Veselais saprāts vedina domāt, ka Ukraina boikotēs Parīzes spēles, ja kaut vienam Krievijas atlētam ļaus startēt tajās. Ja kāds rus sportists tur tiešām drīkstēs startēt, tad tas būs SOK spļāviens uz kapa visiem kritušajiem Ukrainas patriotiem. Punkts."

Komentētājiem ir tik pat skarbs viedoklis. Andris Kulbergs raksta: "Man liekas, ja šo reāli pieļaus, tad tas ir visai pasaulei paziņojums, ka korumpēt un nopirkt ver jebko, jebkur! OK kā organizācija sevi pašiznīcina. Mums taču ir perfekts piemērs vēsturē kā Hitlers izmantoja olimpoiskās spēles un sportu propagandai"

Komentētāji spriež: "Valdība ir jau ir nolēmusi piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs. Ja tiktu pieļauta doma par spēļu boikotu, tad netiktu investēts 5-6 miljonu vērtā kvalifikācijas turnīrā basketbolā. Gādīgs un rūpīgs saimnieks nepirktu biļeti uz pasākumu, kurā nepiedalīsies."

"SOK korumpētība pārspēj jebkādas iztēles robežas! Ar to var sacensties vienīgi ANO korumpanti."

"Nupat ienāca prātā. Putinam ir skaista tradīcija olimpisko spēļu laikā vai tūlīt pēc to beigām uzsākt karu kādā kaimiņvalstī. Draudi jau bija - varbūt jāgatavojas pavisam kam citam?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:15

Jaunākās diskusijas