Elīna Maligina: Līdz ko Tu precies ar Džili, tā tu uzreiz esi mauka!

tautaruna.lv 16.decembris 2023, 13:14
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Pie Elīnas Maliginas ciemos ir ieradies aktieris Mārtiņš Počs. Viņi ir pazīstami kopš akadēmijas laikiem, kur mācījās aktiermākslu un vēlāk abi kopā arī darbojušies vienā teātrī. Runājot par teātra laikiem, Elīna atklāj, ka daudzi kolēģi no viņas novērsušies, jo domājuši, ka viņai nav aktrises talanta, bet štata vieta iegūta caur režisora Džilindžera gultu.

Novembra sākumā, šovam “Slavenības. Bez filtra” pievienojās māksliniece Elīna Maligina, ļaujot ielūkoties savas dzīves slēptākajos notikumos. Šajā nedēļā viņa tikās ar aktieri Mārtiņu Poču, un kopīgi atminējās Kultūras akadēmijas laikus, jo abi gāja vienā kursā. Sarunas laikā Elīna atzīstas, ka viņas dzīvē pēc laulībām ar slaveno un skandalozo režisoru Džilindžeru mainījās, jo neviens vairs neskatījās uz viņas talantu, bet uz to, kādas lomas dabūjis, pateicoties sievas titulam.

Kad precas ar Džilindžeru, tad viss ir slikti, tad jau viss iet caur gultu. Sākumā Tu esi baigi talantīga, līdz ko Tu precies ar Džili, tā tu uzreiz esi mauka!

Plašāk sarunu skaties pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 20:30, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas