TV šovu zvaigžņu ģimene izjutusi nāves draudus

tautaruna.lv 16.decembris 2023, 11:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Graudiņu ģimene jau labu laiku nav spējīga kurināt kamīnu, jo tas sācis dūmot. Lai mazinātu draudus ģimenes veselības stāvoklim, Edgars pēc atgriešanās no ārzemēm steigšus ķeras darbiem klāt. Kerkira secina – ar vīru un viņa zelta rokām ģimenei ir paveicies.

Šova “Ģimene burkā” Graudiņu ģimenes tētis Edgars ir atpakaļ mājās no ārzemēm, tāpēc ir laiks uzkopt māju un izdarīt darbu, ko sievietes nespēj. Mājas kurināšanas laiks ģimenē bija sācies visai dramatiski, jo no kamīna izdalījās tvana gāze, kas kaitēja ģimenes veselībai. Edgars par noplūdi bija šokā, un tiklīdz tvana gāze nebija vairs apturama, pārtrauca kamīna lietošanu un atstāja to novārtā.

“Tad, kad mēs sākām kurināt kamīnu, bija tā, ka tā tvana gāzes koncentrācija nebija liela, faktiski atvērām visas durvis un logus, izvēdinājām. Bet uzsākot intensīvu kamīna kurināšanu, māja bija ļoti piesātināta ar tvana gāzi. ”

Pēc vairāku stundu darba, problēma ir novērsta un kamīns ir salabots. Kā Graudiņu ģimene pašlaik jūtas un vai veselības draudi ir novērsti, skaties ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā” darbadienās 360TV kanālā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas