Līdzcilvēki izglābj no "saimnieka" nagiem badā mērdētu suni

Portāls nra.lv 30.decembris 2017, 20:19
 
Mežavairogi
Dzīvnieku patversme un mājas zoo "Mežavairogi" facebook pateicas kādas puisim, kas nepalika vienaldzīgs, tadejādi no necilvēka nagiem tika atsvabināts kāds suns.

"Par novārdzinātu suni mums zvanīja kāds jauns cilvēks pirms neilga laika. Liels paldies, ka puisis nenobijās no tā, ka jāziņo Valsts institūcijām un to darīja nekavējoties!


Un kopā ar PVD un Pašvaldības policijas pārstāvjiem mūsu vadītāja Danuta Priede aizbrauca pakaļ Fredim...Ir daudzi vārdi, kurus gribētos teikt, ir tik daudz emociju - dusmas, sāpes, bezspēcība (arī tā). Taču arī šoreiz, kā jau citkārt, lūgsim atturēties komentāros no aicināšanas uz vardarbību, bet vienlaikus arī aicināsim - raugieties apkārt vērīgi - varbūt aiz kādas sētas Jūs ar cerībām vēro šādas acis?

Mežavairogi

Ja darīsim kaut ko, ja pārkāpsim pāri savam kūtrumam vai bailēm strīdēties ar kaimiņiem, varbūt vēl kāds Fredis, Džeks vai Kāravs nonāks tur, kur būs pilna ēdiena bļoda, kur kāds ar viņu parunās un pakasīs aiz auss.
Šis ir viens no tiem suņiem, kuri, dzīvi vadot necilvēcīgos apstākļos, nav zaudējis ticību divkājainajam radījumam, kas iecēlis sevi par karali un Dievu. Ieskatieties Freda sejiņā - viņš gaida Ziemassvētku brīnumu! Un viens tāds jau ir noticis - šodien Fredis paēdīs. Varbūt notiks vēl kāds? Varbūt nāks Cilvēks, kurš ņems Fredi mājās? Mežavairogi, 24422440," raksta patversme

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas