Liepājnieks nikns; nespēj paciest ogļu radītos putekļus pilsētā

Portāls nra.lv 9.maijs 2017, 14:28
 
liepajniekiem.lv
Kāds liepājnieks sūdzējies par netīrumiem un putekļiem, kas nemitīgi noklāj viņa mājokli, atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes vārds" vēsta portāls "liepājniekiem.lv."

"Tie nav vienkārši netīrumi," melnus putekļus rāda liepājnieks, kurš vērsās "Kurzemes Vārdā", vairs nespēdams paciest netīros stiklus un pa ziemas vēdināšanas režīmā atstāto logu pieputējušās telpas. Viņš dzīvo daudzdzīvokļu mājā netālu no Ziemeļu kapiem, aiz kuriem strādā ostas piestātnes, vēsta portāls.

"Liepājniekiem.lv" arī citē saniknoto pilsētas iedzīvotāju. "Kā vējš pūš, tā viss ar tiem noklājas, to var redzēt," liepājnieks piebilst, ka Liepājā valdošie ir dienvidrietumu vēji, tātad tie, kas pūš no ostas puses iekšzemē. Trīs dienas pēc tam, kad loga iekšējā palodze tikusi notīrīta, uz tai pāri pārlaistas rokas paliek melni nosēdumi."

Iespējams, šāda veida putekļi rodas netālu esošajā ostā pārkraujot ogles. Uzņēmuma pārstāvis, kura darbinieki veic šos darbus norāda, ka ogles gan tiekot regulāri laistītas, lai tās neputētu. Aptuveni pēc nedēļas būšot arī speciālas laistīšanas un miglošanas iekārtas.

Laistīšana kā līdzeklis pret putēšanu esot plaši izmantota tehnoloģija, jo īpaši daudz citu veidu, kā to novērst, nemaz neesot, vēsta "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:33

Jaunākās diskusijas