Šausmas Liepājā: Jaunieši pastrādā zādzību un piekauj līdzbraucēju

Portāls nra.lv 6.jūnijs 2017, 10:26
 
Aigars Eglīte/ F64 photo agency
3. jūnijā Liepājā kāda sieviete konstatējusi, ka kāds iekļuvis viņas neaizslēgtajā dzīvoklī un nozadzis mobilo telefonu un auto atslēgas. No pagalma nozagta arī viņas automašīna, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova informējusi, ka Valsts policijas amatpersonas apturēja nozagto automašīnu Ziemeļu ielā un konstatēja, ka tajā atrodas trīs personas, no kurām divas ir nepilngadīgas - 17 gadus veci jaunieši. Automašīnas vadītājs, 1984.gadā dzimis vīrietis, vadīja transportlīdzekli, būdams 1,89 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas.

Personas aizturētas un nogādātas Valsts policijā.

Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Kā noskaidrojies, personas pa ceļam automašīnā uzņēmušas līdzbraucēju, kuram viņi nodarījuši miesas bojājumus un aplaupījuši. Cietušais ar gūtajiem miesas bojājumiem nogādāts medicīnas iestādē.

Valsts policijā ir uzsākti vairāki kriminālprocesi - par svešas mantas zādzību, laupīšanu, kā arī transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas.

AVOTS: liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas