JŪSU DOMAS: Vai maksas autostāvvietas pie slimnīcām ir normāla prakse?

Portāls nra.lv 2.jūnijs 2017, 19:00
 
Sandis Spandegs
Sanda Sandega ieraksts facebook par maksas autostāvvietām pie bērnu slimnīcas sacēlis īstu viedokļu vētru.

"Kā Jums šķiet, vai ir normāli un es pat teiktu ētiski, ka auto stāvlaukumi pie abām bērnu slimnīcām ir par maksu? Cilvēki turp nedodas izpriecu dēļ.. Sanāk, ka tuvinieku apraudzīšana slimnīcā nav atbalstāma lieta.. Šodien jūtos īpaši satracināts - pārskatījos burtus, kas jāsūta īsziņā - BG vietā uzrakstīju GB, jo bija ātrāk jāpavada sievu ar bērnu pie ārstiem. Nāku atpakaļ un jau plāksteris par 25 Eiro.. Labi, to varbūt vēl attiesāšu, bet tracina šī naudas grābšanas kāre visur..

Jā, šī tēma varbūt sīkums, taču, man vismaz, ļoti kaitinoša - cilvēkiem, kas dodas uz slimnīcu jau tā ir rūpju pilnas galvas, bieži ļoti liela steiga un tad vēl ir jādomā par kaut kādiem stāvvietas automātiem.. Pilsētas centrā - es saprotu.. tur mēģina cīnīties ar automašīnu daudzumu..," raksta Sandis Spandegs.

Ar ierakstu dalījušies jau gandrīz 1100 facebook lietotāji. Ieraksta komentētāji sadalījušies divās frontēs: vieni šādu praksi sauc par cūcību, norādot, kad drīz arī pie kapiem prasīs maksāt par stāvlaukuma izmantošanu, otri uzsver - ja atļaus novietot bez maksas, ātri vien tur stāvēs vien tuvējo uzņēmumu darbinieku un tuvējo māju iedzīvotāju auto.

Starp citu, vakar arī "TV3 ziņas" sižetā par jaunatklāto "Stradiņu" korpusu cilvēki sūdzējās, kāpēc par auto novietošanu pie slimnīcas jāmaksā trīs eiro stundā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas