Purvciemā uzdarbojas piromāns; policija notver kādu vīrieti, bet pagaidām nekas nav skaidrs

tautaruna.lv 14.aprīlis, 13:20
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Marta izskaņā Rīgā, Purvciema mikrorajonā, uzdarbojies piromāns, kurš pielaidis uguni vairākiem atkritumu konteineriem. Iespējamo vainīgo likumsargi tajā pašā naktī aizturēja, tomēr vēl notiek izmeklēšana, lai pārliecinātos, vai šis cilvēks patiesi ir atbildīgs par notikušo, vēsta "Degpunktā".

Mirkli pirms ugunsgrēku konstatēšanas tika pamanīts kāds vīrietis, kurš ātrā solī devās prom no ugunsgrēka vietas. Pēc nepilnām 10 minūtēm viņš tika pamanīts Stirnu ielā, kārtībsargi viņu apturēja.

Pie vīrieša netika atrasti aizdomīgi priekšmeti, kā arī uz cimdiem nebija ne deguma paēdu, ne arī jūtama degšķidruma smaka. Pašvaldības policija nodeva vīrieti Valsts policijai turpmāko apstākļu noskaidrošanai.

Valsts policija šobrīd plašākus komentārus nesniedz, vien norāda, ka notiek izmeklēšana. Iespējamā dedzinātāja ceļš bijis no Ūnijas 71. nama, tad, visticamāk, pa Žagatu ielu vai ceļu, kas ved otrpus daudzstāvu mājai Ieriķu ielā, līdz nonācis pie Ieriķu ielas 66. ēkas. Ja kāds 27. marta naktī pēc pusnakts minētajā posmā vai tuvējā apkārtnē ir pamanījis ko aizdomīgu, iedzīvotāji ir aicināti par to ziņot likumsargiem, zvanot pa tālruni 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

14.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:13

Jaunākās diskusijas