Vīrietis dodoties iegādāties mātei dāvanu attopas cietumā

tautaruna.lv 14.aprīlis, 14:20
 
pexels.com
Tomass Teilors no Lielbritānijas izgāja no mājām, lai dotos uz veikalu nopirkt mammai dāvanu, bet dāvanas vietā viņš sagādāja vēl lielāku pārsteigumu. Viņu arestēja un viņš nokļuva cietumā, vēsta "Daily Star".

Viņš bija devies ārpus mājām, lai pirktu mammai dāvanu, taču būdams alkohola un narkotisko vielu ietekmē nolēma pastrādāt noziegumu. Un izrādās, ka ne vienu vien.

Tomasu cilvēki raksturo, kā kārtīgu ģimenes cilvēku, kurš alkohola un kokaīna reibumā pārvēršas par īstu briesmoni.

Būdams šādā stāvoklī, viņš uzbruka pārtikas piegādātājam un nozaga viņam 2500 britu mārciņu vērtu elektrisko velosipēdu. Incidents notika 9.marta naktī.

Vīrietis, kurš cieta no Tomasa uzbrukuma stāsta, ka pārvietojoties ar velosipēdu, pēkšņi viņu kāds no aizmugures pagrūda, viņš nokrita zemē. Pēcāk uzbrucējs nekavējoties savāca riteni un aizbrauca. Tomēr tālu Tomass netika un pavisam ātri sasita velosipēdu.

Policija jau bija pabrīdināta par notiekošo un devās meklēt Tomasu. Viņš, ieraugot likumsargus, metās bēgt no viņiem. Tā kā velosipēds vairs nebija darba kārtībā Tomass no policistiem bēga skrienot.

Likumsargiem izdevās noķert 38 gadus veco Tomasu un viņš tika uz vietas arestēts. Pārbaudot vīrieti, viņi viņa labās kāja zeķē atrada kokaīnu.

Nopratināšanas laikā Tomass atzina, ka ir lietojis narkotikas, taču par pārējiem noziegumiem klusēja vai sniedza nepatiesu informāciju. Viņš minēja, ka esot uzbrucis narkotiku tirgotājam, kā arī pie viņa atrastais velosipēds nebija zagts, viņš viņu atrada pie kādas mājas un nolēma izbraukt kādu līkumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

14.aprīlis

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas