BRIESMĪGI KADRI: zibens iesper "Boeing" lidmašīnai; uz klāja 500 cilvēku

tautaruna.lv 25.marts, 1:00
 
depositphotos.com
Kanādā nofilmēts brīdis, kad zibens iesper lidmašīnai "Boeing 777-300", kas pacēlās Vankūveras starptautiskajā lidostā un devās uz Hītrovas lidostu Londonā. Lidmašīnā atradās 500 pasažieru. Sīkāka informācija par notikušo atklāta Kanādas portālā "City News Everywere".

Rakstā teikts, ka video publicējis 19 gadus vecais topošais pilots Ītans Vests. Notikuma datums ir 3. marts ap pulksten 19.30 (pēc vietējā laika). Pēc Ītana teiktā, tajā dienā viņš nolēma ierasties Vankūveras lidostā, lai noskatītos "Boeing 777" pacelšanos.

"Es redzēju pacelšanos 777-300, kam bija paredzēts lidot uz Londonas Hītrovu, un 777 ir viena no manām iecienītākajām lidmašīnām un lielākā divu dzinēju lidmašīna. Tāpēc es domāju, ka būtu interesanti nofilmēt pacelšanos, jo tas ir "skaļš" brīdis.

Pacelšanās laikā lidmašīnai iespēra zibens, par ko liecina Ītana uzņemtais video. Pēc tam lidmašīna, it kā nekas nebūtu noticis, lidoja tālāk.

Iesācējs pilots pastāstīja, ka izsekojis "Boeing" tālākajam lidojumam - tas laikus nolaidies Hītrovas lidostā Londonā. Pēc tam lidmašīna tika pārbaudīta, atzīmēta portālā, un tika konstatēts, ka bojājumu nav. Viņi arī paskaidroja, ka, saskaņā ar ASV Nacionālā meteoroloģiskā dienesta datiem, zibens pasažieru lidmašīnās iesper vienu vai divas reizes gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas