"Tā ir ņirgāšanās!" Kaimiņi šokā, kā apbedītāji izrīkojās ar līķi

tautaruna.lv 25.marts, 5:00
 
depositphotos.com
Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājus nepatīkami pārsteigusi apbedīšanas aģentūras darbinieku attieksme pret kaimiņienes līķi, vēsta "Bez tabu".

Ēkā vairākās vietās izvietotas video novērošanas kameras, tādēļ atkārtoti iespējams noskatīties apbedīšanas aģentūras darbinieku rīcību.

Vija ir mājas vecākā, kura par aģentūras darbinieku rīcību uzzinājusi no apkopējas, tādēļ nolēma aplūkot kameru ierakstus.

"Viņiem līdzi bija nestuves, bet viņi tās neizmantoja. Līķi ielika maisā, kas tika nomests liftā uz grīdas. Tā ir ņirgāšanās. Viņa mušai nedarīja pāri. Tā pret viņu izrīkojās… dvēsele kliedza. Ļoti jauks cilvēks viņa bija, bet tā firma pret viņu šādi… Es nevaru, man trūkst vārdu. Šī pati firma pirms 25 gadiem apbedīja manu meitu, arī izrīkojās nejauki."

Apbedīšanas aģentūras “Atvadas” līdzīpašnieks Andrejs Račkovskis norāda, ka saviem darbiniekiem uzticas un arī pēc video noskatīšanās neko nosodošu padoto rīcībā nesaskata. Vijas un aizgājējas dēla vēršanās uzņēmumā ar lūgumu atmaksāt par pakalpojumu saņemto naudu tiek uztverta kā izspiešana.

"Pat ar speciālām nestuvēm mirušais nestāvēs tā, kā var stāvēt dzīvs cilvēks. Tas nav iespējams. Man ļoti žēl, ka mūsu uzņēmums tiek apvainots, kā arī ar šantāžas paņēmienu mēģina izspiest naudu. Zinu, ka arī citi apbedītāji mūs atbalstīs, video neredzu neko nepieņemamu. Pret mirušajiem mēs attiecamies ētiski."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:06

Jaunākās diskusijas