VAKARA ZIŅAS. Bez darba palikusi stjuarte kļūst par dziedātāju

Sandris Vanzovičs 22.maijs 2021, 18:00
 
Publicitātes foto
Pandēmijas dēļ bez darba palikusī Latvijas stjuarte Agamma (Kristīne Ivančikova) pērn nolēma pilnībā pievērsties mūzikai, un viņas abi pirmie singli guva negaidītus panākumus Krievijā. Nu viņa laidusi klajā savu jau trešo singlu «Viraži» jeb «Virāžas», kam tapis arī videoklips.

Agammas radošais ceļš pērn aizsākās ar negaidītiem panākumiem Krievijas dziesmu topos un uzaicinājumu piedalīties Krievijā populārajā kanāla TNT šovā «Borodina pret Buzovu». Tas pamudināja bez darba palikušo stjuarti turpināt popdziedātājas karjeru un radīt dziesmu «Adrenalin», kas tika pamanīta arī Latvijas radiostacijās un citos masu medijos. «Esmu sapratusi, ka nevajag turēt savas sajūtas pie sevis,» piebilst Agamma. «Labāk tās realizēt radoši. Iedvesmu var smelties arī brīžos, kad viss ir slikti.»

Jaunā Agammas dziesma «Virāžas» ir ierakstīta krievu valodā. Tā veltīta uz personīgajā pieredzē balstītām mīlestības peripetijām. «Ar jaunās dziesmas palīdzību es vēlos vienot cilvēkus un likt saprast, ka viņi nav vieni savās grūtībās. Tagad visiem nav viegli. Dziesma «Virāžas» ir sava veida aicinājums atbalstīt citam citu. Nevajag nolaist rokas, vajag iet dzīvē uz priekšu! Un katram no mums ir kāds sirdij tuvs cilvēks, ar kuru veicam pastāvīgu dialogu un esam sadevušies rokās, lai arī dažreiz tikai domās,» saka dziedātāja.

Jaunā singla video tapis Rubelhālī tuksnesī, kas iesniedzas Dubaijas emirātā. «Vēlējos aizlidot uz vietu, kur iespējams visu sākt no nulles. Tuksnesis ir vieta, kur nekā nav, un tas nozīmē, ka tā ir visīstākā vieta, kurā dzimt kaut kam jaunam,» norāda dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas