Briedis atkārtoti uz boksa cīņu izaicina "YouTube" slavenību

tautaruna.lv 22.maijs 2021, 11:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas bokseris Mairis Briedis sociālajā medijā "Instagram" ievietoja video, kurā izaicina "YouTube" slavenību Džeiku Polu uz boksa cīņu.

Džeiks Pols un viņa brālis Logans ir pasaulslaveni "YouTube" satura veidotāji. Brāļi savos "YouTube" kontos ievieto dažādus video un viņiem ir iespaidīgs atbalstītāju skaits.

Abi brāļi pēdējo gadu laikā ir sākuši nodarboties ar boksu. Džeiks Pols kopumā ir ieguvis trīs uzvaras profesionālajā boksā. Džeiks pēdējā boksa cīņa izrādījies pārāks par bijušo MMA cīkstoni Benu Askrenu. Lai arī viņa kontā ir jau trīs uzvaras, taču ne reizi viņš nav cīnījies ar pretinieku, kuram ir pieredze profesionālajā boksā.

Mairis Briedis jau iepriekš ar sociālo mediju palīdzību aicināja uz dueli Džeiku Polu.

"Džeik, esmu saģērbies kā tu, taču tev pietrūkst vienas lietas - tā ir josta, kuru nevar nopirkt par naudu," video sacīja Mairis.

@mairisbriedis13

@jakepaul Money never made a man happy yet, nor will it. The more a man has, the more he wants. ✍� Benjamin Franklin

♬ Basketball (feat. Jermaine Dupri, Fabolous & Fundisha) - Lil Bow Wow

Par šo video šonedēļ atgādināja Maira Brieža pārstāvis Kalle Zauerlands. Viņš to publicēja mikroblogošanas vietnē "Twitter", uzrunājot Džeiku Polu.

"Hei, Džeik, ar prieku tev noorganizēšu cīņu par Maira Brieža jostām. Taču ar vienu noteikumu, ja tu zaudēsi, tev ir jāpamet bokss, sarunāts?" sacīja Zauerlands.

Savukārt Mairis nesagaidot atbildi uz iepriekšējo uzaicinājumu, atkārtoti ievietoja jaunu video, kurā aicina uz cīņu interneta slavenību.

"Džeik, es zinu, ka tu skaties šo video. Nebaidies, mazais puisīti," sacīja Mairis.

Maira piedāvājumam seko līdzi daudzi viņa atbalstītāji. Šim aicinājumam uzmanību ir pievērsuši ļoti daudz cilvēku, taču Džeiks Pols vēl nav sniedzis atbildi vai komentējis esošo piedāvājumu.

Jau vēstīts, ka sociālajos tīklos uzvirmo runas, ka latviešu labākais bokseris Mairis Briedis būtu gatavs cīnīties ar amerikāņu "jūtūberi" Džeiku Polu, kurš pēdējos gados nopietni aizrāvies ar boksu.

Mairis Briedis ir latviešu bokseris, no 2017. gada aprīļa līdz 2018. gada janvārim pasaules čempions WBC un pašreizējais pasaules čempions IBA un WBO versijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas