Latvijas spēkavīriem, šajā sezonā, izcili panākumi

Portāls nra.lv 5.oktobris 2021, 19:00
 
facebook.com / @latvijasspeks
Neskatoties uz dažādu pasākumu ierobežojumiem, sporta dzīve nav pilnībā apstājusies. Šī sezona ļoti veiksmīga izvērtusies Latvijas spēkavīriem, kas guvuši ievērojamus panākumus gan starptautiskās sacensībās, gan uzstādījusi Latvijas rekordus.

Spēkavīrs un Latvijas armijas karavīrs Didzis Zariņš šogad var lepoties ar panākumiem kaimiņzemē Lietuvā, Polijā un Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, kā arī ar jaunu Latvijas rekordu baļķa celšanā.

Sociālajā vietnē "Facebook" saviem sekotājiem Didzis Zariņš raksta:

“Emocijām piesātinātā Spēkavīru sezona noslēgusies. Tik daudz patīkamu emociju, ka grūti visu pat aprakstīt. Sasniegti, gan personīgie rekordi, gan valsts mēroga. Šī sezona arī bija, jauno atlētu ievirzīšana lielajās sacensībās - ar Juris Meija mēs spēcīgi nostartējām Kauņā un ar Andris Dilāns, tik pat jaudīgi Kijevā - visās goda pjedestāls.

Spēcīgs paldies jums visiem par jaukiem komentāriem un atbalstu- Paldies, Paldies, Paldies!! Milzīgs prieks, ka JŪS esat!! #Madonasnovads #Mārcienaspagasts #Latvijasarmija #Latvia. "

Toties "Facebook" lapā "Spēkavīru sacensības un šovi" ievietots ieraksts, kurā uzskaitīti citi sasniegumi.

"

Otro reizi viena mēneša laikā tiek labots Latvijas rekords baļķa celšanā. Didzis Zariņš uzcēla 210kg, kas ir jauns Latvijas rekords un no Pasaules rekorda atpaliek vairs tikai par 10kg, kurš pieder Židrūnam Savickam!

Mārcienas Spēkavīru Šovā “Strongman Power Show Mārciena 2021” bija jāizpilda divi spēka vingrinājumi - Baļķa celšana + Vilkme no zemes.

Abu vingrinājumu summā labāko rezultātu sasniedza tieši Didzis Zariņš. Sveicam labākos!

Didzis Zariņš 210kg + 410kg = 620kg

Dainis Zageris 190kg + 360kg = 550kg

Māris Krievelis 175kg + 335kg = 510kg

#DidzisZariņš\#DainisZāģeris#MārisKrievelis#latvijasspeks#Mārciena #Madona #spēkavingrinājumi #paraugdemonstrējumi #speksvieno #spekaviri #Sports #latvijassportisti #spēks #latvija #esiaktivs #power #sportojamgudri“"

Labus rezultātus sasniedzis arī Dainis Zāģeris, kurš iepriekšējos gados bijis gan Latvijas, gan starptautisku sacensību uzvarētājs. Spēkavīrs Dainis un goda pjedestāla kāpis gan sacensībās Latvijā, gan Somijā.

Socialajā vietnē "Instagram" Dainis Zāģeris raksta:

"Ar spēcīgu komandu vari paveikt daudz! Šodien mēs uzvarējām pasaules spēcīgāko komandu sacensībās Somijā. Paldies manam komandas biedram @aivars.smaukstelis . Kopā varam paveikt stipras lietas!"

"Ar Atbalstu Ventspilī, uzvara Latvijas Spēkavīrs spēka šovs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:19

Jaunākās diskusijas