Torņkalnā auto ietriecas dzīvojamā mājā; bloķē ēkas durvis

tautaruna.lv 5.oktobris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāda nama Torņakalnā iedzīvotāji šorīt saskārušies ar slēgtām kāpņutelpas durvīm – tās nebija iespējams lietot, jo izeju no ielas puses bija bloķējis avarējis vieglais koplietošanas spēkrats, vēsta “Degpunktā”.

Ar savādu “parkošanās” stilu 4. oktobra rītā izcēlās kāds autonomas kompānijas klients. Pabeidzot braucienu, viņš atstāja iznomāto “Volkswagen Golf” spēkratu pretī daudzdzīvokļu nama Āpšu ielā 13 kāpņutelpas durvīm. Šoferis nebija pareizi novērtējis automašīnas gabarītus un ar priekšējo virsbūves daļu faktiski piespiedis dzelzs durvis un aizķēris arī durvju aili.

Sadursmes troksni nama iedzīvotāji izdzirdēja nedaudz pirms plkst. 9.00 no rīta.

Vietējais iedzīvotājs Dāvis stāsta, ka savā dzīvoklī vēl gulējis, kad pēkšņi - 20 minūtes pirms plkst. 9 - notika blīkšķis. Kad apskatījies, kas noticis, secinājis, - “Citybee” koplietošanas auto bija ietriecies mājā un “iznesis durvis”. Neviens nezināja, kurš bija vainīgais, jo automašīnas vadītājs jau bija devies prom, iekams tika pamanīts.

Kas attiecas uz uzņēmuma auto, 4. oktobrī firmas pārstāvji apstiprina, ka viens no viņu transportlīdzekļiem bija iesaistīts avārijā un klients jau ir sazinājies ar kompānijas operatoriem.

"Kliente, ar kuras profilu automašīna tika rezervēta, ir dzimusi 1992. gadā. Šis ir bijis klientes pirmais brauciens, un pēc ceļu satiksmes negadījuma kliente pati sazinājās ar mūsu klientu apkalpošanas centru. Pēc klientes teiktā, viņa neesot zinājusi, ka pēc ceļu satiksmes negadījuma ar trešo pusi ir jāsazinās ar policiju un tā jāsagaida notikuma vietā. Pēc kompānijas pārstāvja ierašanās negadījuma vietā, tika konstatēts fakts, ka kliente ir atstājusi negadījuma vietu. Līdz ar to mūsu klientu servisa centrs atkārtoti sazinājās ar klienti un lūdza viņai nekavējoties sazināties ar policiju. Vēlāk saņēmām arī apstiprinājumu no pašas klientes, ka viņa to ir izdarījusi," skaidroja uzņēmumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:47

Jaunākās diskusijas