Viesturs Rudzītis: Tik lielu tautas atsvešinātību no varas neatceros pat padomju laikos

tautaruna.lv 5.oktobris 2021, 19:28
 
Kaspars Krafts/F64
Psihoterapeits Viesturs Rudzītis, kura vērtējums vienmēr ir trāpīgs, ierakstā mikroblogošanas vietnē "Twitter" paudis savas domas par pašreizējo situāciju.

"Tik lielu tautas atsvešinātību no varas neatceros pat padomju laikos. Tolaik mēs viņiem bijām vajadzīgi, viņi uztraucās par katru pretvalstisku sīkumu. Tagad viņi dzīvo savā universā, viņus neuztrauc, ka vairākums viņus ienīst, izjūt pretīgumu," ierakstā mikroblogošanas vietnē "Twitter" pavēstījis psihoterapeits Viesturs Rudzītis.

Viņa ierakstu retvītoja vairāki desmiti un daži "Twitter" lietotāji arī komentēja:

  • "Izbrīna nav. Attieksme rodas summējoties no konkrētām lietām-notiesātais par finanšu noziegumiem ir budžeta komisijas vadītājs, lielākais suņu būdas rupeklis - ētikas komisijas šefs, aplokšņu maksātāja var kļūt par ministri, lielās afēras paliek bez reāli sodītiem. Un vēl ticēt?" ;
  • "Problemēma nav viņi - Tu dzīvo savā burbulī. Viss kas nesakrīt ar Tava burbuļa idejām ir kā “no citas pasaules”. Man piemēram perfekti sakrīt viedoklis ar šī brīža ministru prezidentu. Vai tas nozīmē ka viņš visu dara tā kā latviešu tauta vēlas?"
  • "Paši uz vēlēšanām devāmies";

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas