Liene Greifāne atradusi jaunu darbu

tautaruna.lv 5.oktobris 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Latviešu dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kura jau vāirākus gadus dzīvo Krievijā, sociālajā vietnē Instagram atklājusi savu jauno darba vietu.

Kā 2. oktobrī saviem sekotājiem pastāstījusi Liene, viņa tagad ir mākslinieciskā direktore restorānā "Aurum", kas atrodas Sočos, kur dziedātāja šobrīd mitinās.

"Būs daudz interesanta, šova programmu, mūzikli, koncerti un ......" - pie attēla, kurā L. Greifāne redzama jaunajā darba vietā, sola māksliniece.

Sievietes sekotāji komentāros priecājas par L. Greifānes panākumiem un novēl veiksmi jaunajā darba vietā.

Jau vēstīts, ka vasaras beigās L. Greifāne atklāja, ka ar izcilību pabeigusi mācības. Kā zināms, L. Greifāne Krievijā apguva režiju un tagad viņa var lepoties ar izciliem eksāmenu rezultātiem un sarkano diplomu.

"Nu ko, pieci gadi ir pagājuši, eksāmeni nolikti uz augstajām ballēm, sarkanais diploms kabatā. Paldies visiem, kuri atbalstīja un ticēja," ar priecīgo vēsti dalījās absolvente.

Iepriekš Unas Ulmes materiālā "Tagad lidošu pati" izdevumā "OK!" Liene atcerējās, kad pieņēma lēmumu studēt VGIK, viss notika nenormālā ātrumā un stresā, viņa saskārās ar daudziem šķēršļiem, piemēram, netika dota vīza un tika atcelti reisi.

Liene atceras, kā pa naktīm mācījās krievu valodu, bet iestājeksāmenos lielie meistari viņu negribēja pieņemt mācību iestādē. Greifāne gan turējusies pretī, tikusi palaista tālāk un eksāmenus nokārtojusi uz teicami.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas