FOTO: "Sarkanais diploms kabatā"; Greifāne dalās ar sasniegto

tautaruna.lv 4.augusts 2021, 13:14
 
Kaspars Krafts/F64
Dziedātāja Liene Greifāne, kura jau vairākus gadus dzīvo Krievijā, sociālajā vietnē Facebook atklājusi, ka ar izcilību pabeigusi mācības.

Kā zināms, Greifāne Krievijā apguva režiju un tagad viņa var lepoties ar izciliem eksāmenu rezultātiem un sarkano diplomu.

"Nu ko, pieci gadi ir pagājuši, eksāmeni nolikti uz augstajām ballēm, sarkanais diploms kabatā. Paldies visiem, kuri atbalstīja un ticēja," ar priecīgo vēsti dalās Greifāne.

"Sarkanais diploms man nozīmē ļoti daudz, ne tik daudz atzīmju kā nozīmes ziņā. Šobrīd ar šo diplomu varu saukties ne tikai par profesionālu režisoru, bet arī pasniegt kā arī saņemt iespēju uzturēšanās atļaujai Krievijā, lai turpinātu strādāt nozarē," sociālajā vietnē Instagram atklāj Liene.

Jau vēstīts, ka dziedātāja uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu pārcēlās pirms pieciem gadiem, lai studētu režiju.

Unas Ulmes materiālā "Tagad lidošu pati" izdevumā "OK!" Liene atceras, kad pieņēma lēmumu studēt VGIK, viss notika nenormālā ātrumā un stresā, viņa saskārās ar daudziem šķēršļiem, piemēram, netika dota vīza un tika atcelti reisi.

Liene atceras, kā pa naktīm mācījās krievu valodu, bet iestājeksāmenos lielie meistari viņu negribēja pieņemt mācību iestādē. Greifāne gan turējusies pretī, tikusi palaista tālāk un eksāmenus nokārtojusi uz teicami.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas