FOTO: Smagi slimā Selīna Diona parādās publikas priekšā

tautaruna.lv 11.februāris, 13:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Selīna Diona pirmo reizi trīs mēnešu laikā publiski parādījusies sabiedrībā: viņa piedalījās 66. "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā.

55 gadus vecā dziedātāja kāpa uz skatuves "Crypto.com" arēnā, lai paziņotu uzvarētāju kategorijā "Gada albums", kuru viņa pirmo reizi saņēma pirms 27 gadiem. Šogad balvu saņēma Teilore Svifta.

Selīnas Dionas parādīšanās uz skatuves tika sagaidīta ar skaļiem aplausiem. "Paldies visiem, es jūs mīlu. Kad es saku, ka esmu laimīga, ka esmu šeit, es tiešām to domāju no visas sirds," viņa teica.

Kā vēstījām, pagājušajā gadā dziedātāja Selīna Diona paziņoja, ka viņai diagnosticēta reta, neārstējama slimība, kuras dēļ māksliniece atcēla savu turneju.

Ilgu laiku dziedātāja nerunāja par savu veselības stāvokli, bet tagad ir kļuvis zināms, ka viņai kļūst tikai sliktāk. Ar šo informāciju kanālam “7 Jours” dalījās viņas māsa Klodeta Diona.

Viņa teica, ka Selīna cieš no spazmām, kas ietekmē visus viņas dzīves aspektus. Dziedātāja vairs nespējot kontrolēt savus muskuļus.

Viņa paskaidroja, ka Selīnai jau tagad ir grūtības staigāt, kā arī viņa nevar izmantot balss saites.

2022. gada decembrī dziedātāja uzrunāja savus fanus, atceļot koncertus, un atklāja, ka slimo ar neārstējamu slimību - retu "muskuļu stīvuma sindromu".

Slimības dēļ Dionai sākās spazmas, muskuļu sāpes, un viņa zaudēja spēju dziedāt. Nākotnē slimība var novest pie tā, ka dziedātāja zaudēs spēju pārvietoties un patstāvīgi ēst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas