Didrihsone grib vismaz vēl četrus "kāpuriņus"

tautaruna.lv 11.februāris, 11:30
 
Ekrānšāviņš
"Mums vajag vēl tādus mazus "kāpuriņus" kā tu, vismaz četrus," samīļojot savu dēlu, teic uzņēmēja, šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Elīna Didrihsone.
Elīna kopā ar vīru Nauri vēlas ap sevi lielāku bērnu pulciņu, bet šobrīd otrais mazulis vēl nepiesakās. Elīna arī 2,5 gadus ir dzīvojusi bez mēnešreizēm un, vēloties palikt stāvoklī ar otro bērniņu, pavisam nesen sapratusi, ka bez šīm sieviešu dienām tas īsti neizdosies.
Viņa apmeklējusi trīs ārstus, lai pārliecinātos, ka pie neizdošanās nav vainojams svars. “Es neēdu par maz. Man ārsts teica, ka es esmu normāla sieviete, kurai ar ēšanu nav nekāda sakara. To man teica trīs ārsti!”
Viņa sākusi sportot, jo cer, ka tadējādi izdosies uzlabot veselību. Viņa atzīst, ka pusotru mēnesi pēc aktīvas sportošanas atgriezušās mēnešreizes.

“Protams, tas nav fakts, ka sportojot es uzreiz varēšu palikt stāvoklī, bet tad, kad man reāli ārsts pateica, ka viens no iemesliem ir mans prāts, kurš domā tikai par darbu. Tajā brīdī es sapratu, ka tā ir mana atbildība pret vīru, jo mēs abi divi vēlamies otru bērniņu, es sapratu, ka man no sevis ir jāizdara viss, ko es varu!”

Sieviete atzīst, ka viņa jūtas atbildīga par pēcnācēju radīšanu, jo viņi to var atļauties.

“Es apzinos, ka Dievs mūs ir tik ļoti svētījis. Viens - ar finansēm, ka mēs to varētu pavilkt arī finansiāli, un arī ar tādu ideālo laulību. [..] Mums ir jāvairojas!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:40

Jaunākās diskusijas