Dienas cepiens: Politiķu un amatpersonu kopbilde "uzspridzina" soctīklus

tautaruna.lv 11.februāris, 10:30
 
Pixaby
"Kas tam Centrālās vēlēšanu komisijas robokopam kaiš?" - šādu komentāru vietnē "X" ierakstījusi Inga pie bildes, kurā redzami politiķi un amatpersonas un viena no tām - CVK sekretārs Ritvars Eglājs, kurš pie galda sēž ar respiratoru. Ieraksts atdarīja komentāru slūžas.

Agni: Persona 21. gadsimtā uzskata, ka cilvēkam, kuru, pieņemsim, vairāk kā citus apdraud infekcijas slimības (spoiler: tās apdraud VISUS), ir jāpaliek mājās uz visiem laikiem. Tāpat kā cilvēkiem ratiņkrēslos vai bērniem ar īpašām vajadzībām, lai tak sēž mājās un *netraumē* citus!

Ekrānšāviņš

Emily: Fui. Nav labi smieties par cilvēku. Dzīvē galvenais nav izpatikt citiem, bet gan dzīvot tā, kā pašam ir ērti.

Elita: Būtu prātīgi, ja tas cilvis ne tikai gāzmasku uzliktu, bet arī ietērptos skafandrā. tomēr drošāk. Nu pilnīgi nopietni, es nesmejos.

Black: Rokas, acis un plikais pauris ir vīrusa ieejas, vārtejas

Ieva: Principā, mani ar varēs sastapt maskās biežāk. Man negribētos, lai sauc par robokopu. Jo kādam liksies smieklīgi, jo nemaz tik veca neesmu. Bet strādāt es varu. Mani nebiedē nāve, mani biedē invaliditāte. Jo tad ar ratiņkrēslu, būšu pavisam robokops.

Dzintra: Nav ko ķēmoties ar tādu respiratoru,- ja viņam no cilvēkiem bail, lai neiet sabiedrībā, bet strādā online.

Ilva: Viņš nedrīkst strādāt CVK, kamēr nav visu valsti publiski iepazīstinājis ar diagnozi?

Madara: Es nesaprotu, kāpēc visi viņam piesienas? Varbūt ir gripas sezona, covids arī nav pilnīgi izmiris, un viņam nav laba veselība, neriskē lieki?

Kārlis: Mani tās maskas nekad nav traucējušas. Katram savs. Drīzāk tracina visādi radikālie antivakseri, ne tie kuri ar maskām staigā. Lai kaut ar masku uz galvas staigā. Netraucē.

Anita: Kas Jums par slimībām? Domāšanas un takta trūkums?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas