"Varbūt es kaut ko nezinu?"; Guntars Račs ir nedaudz izbrīnīts par izsludināto koncertu

tautaruna.lv 7.februāris, 1:00
 
MN
Ik pa laikam Latvijas mūzikas dzīvē notiek kas negaidīts un šā brīža situācijai galīgi nepieņemams. Šoreiz Guntars Račs vērš uzmanību uz krievu mūziķes ieplānoto uzstāšanos Wondersalā šā gada vasarā.
Mikroblogošanas vietnē "X" Guntars Račs raksta: "Tas tomēr izbrīna, ka Latvijā joprojām plānojas krievijas mākslinieku koncerti. Zivert ir ļoti populāra, ar labu šovu utt, bet jau pēc 2014.g. ir pamanījusies uzstāties arī anektētajā Krimā. Kāpēc viņai ļaut pelnīt Latvijā? Vai karš Ukrainā ir beidzies? Varbūt es kaut ko nezinu?"

Komentētāji piekrīt, ka pēdējā laika atklājumi liek domāt, ka mēs vēl daudz nezinām:"Rača kungs, es domāju, ka mēs vēl daudz ko nezinām... Vilcināšanās ar žoga būvniecību uz Krievijas robežas, iespējams, arī nav nejaušība. Atliek tik gaidīt vasaru un cerēt, kad Bet Bet ieskandinās lauku estrādes un veldzēs cilvēku dvēseles!"

"Īpaši ņemot vērā, kā Krievija izturas pret tiem māksliniekiem, kuri ir pret karu. Bi-2, pēc Kremļa norādes, sēž deportācijas izolatorā Taizemē un gaida piespiedu deportāciju uz Krieviju, kur viņus gaida cietums."

"Bi-2 ir īpašs gadījums un man gribētos sagaidīt, ka mūziķu saime visā pasaulē viņus atbalstītu, vismaz paužot kādu attieksmi. Tai pat laikā jāatceras, ka viņu 2022. gadā Rīgā plānotais koncerts tika atcelts, jo Krievija iebruka Ukrainā, un viņi skaitījās ru mākslinieki."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:21

Jaunākās diskusijas