Liene Ušakova atklāj savus noslēpumus skaistuma iegūšanai: kurkuļi, vīngliemeži un placenta

tautaruna.lv 7.februāris, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Liene Ušakova dodas uz raidījuma "Kad viņas satiekas" filmēšanu. Sēžot grimētavā, viņa atminas, kā bērnībā likusi sev kurkuļus un vīngliemežus uz sejas, kā arī dzērusi savu placentu, lai iegūtu mūžīgo skaistumu.

Šīs nedēļas tēma raidījumā “Kad viņas satiekas” būs jaunības kults, kas spilgti atspoguļos, cik daudz šī tēma svarīga mūsdienu pasaulē. Mākslīgā skaistuma piekritēja, influencere Liene Ušakova nekautrējas atzīt, ka mūžīgā skaistuma dēļ ir gatava veikt visas nepieciešamās operācijas un skaistumkopšanas procedūras. Raidījumā viņa atklāj stāstu no savas bērnības, kurā viņa, akli ticēdama senlatviešu ticējumiem, uz savas sejas likusi kurkuļus, jo tie uzlabo ādas kvalitāti un mazinot vasaras raibumus.

“Bet es atceros, ka mēs bērnībā likām kaut kādus kurkuļus uz sejas, jo kāds teica, ka būs jauna un svaiga ādiņa. Es nezinu, kas šādām muļķībām tic.”

Jau iepriekš izskanēja informācija, ka jaunā sieviete tuvākajā laikā veiks intīmās plastikas operāciju, jo vēlas tvirtāku un baudāmāku augumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas