Atklāj detaļas par Latvijas TV šova zvaigznes nāvi

tautaruna.lv 7.februāris, 3:00
 
F64
Jau vēstījām, ka pāragri aizsaulē devies Ģirts Zelmenis. Viņš bija ne tikai Latvijas rallijkrosa galvenais tiesnesis, bet arī savulaik populārā TV šova "Dejo nost!" dalībnieks, kur viņam izdevās gūt lieliskus panākumus. Jura Vaidakova materiālā "Viņa sirds apstājās sacensībās" izdevumā "Kas Jauns" vēstīts par Zelmeņa nāves apstākļiem.

Tiek ziņots, ka 20.janvārī Brenguļu autotrasē notika kārtējās folkreisa sacensības un Ģirts tajās bija galvenais tiesnesis. Todien sacensībās piedalījās arī Ģirta meita Amanda.

Izrādās, ka jau sacensību rītā Ģirtam bijušas kādas problēmas ar sirdi, bet viņš turpinājis darboties, sakot, ka viss ir labi.

Taču sacesnību pārtraukumā viņš saļima.

"Zināmā mērā viņš aizgāja skaisti. Autosportā ir pieņemts, ka negadījumos, ja nepieciešama mediķu palīdzība, tiesneši sastājas ap cietušo, aizsedzot skatu ar karodziņiem. Un Ģirts tā arī nomira - sacensībās, autotrasē, savu kolēģu, draugu un ģimenes ieskauts," sacīja Latvijas Automobiļu federācijas Krosa komisijas Folkreisa disciplīnas vadītājs Viesturs Saukāns.

Jau vēstījām, ka par Ģirta nāvi vēstīja gan Rallycross.lv, gan viņa sieva Linda, kas vīram sociālajā tīklā Facebook veltīja aizkustinošus vārdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas