Paula mazmeita Monika atgriežas Latvijā un randiņo ar miljonāra Krūmiņa mazdēlu

tautaruna.lv 7.februāris, 12:15
 
Alise Šulca/F64
1. februāra vakarā Latvijas Nacionālajā teātrī komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena ieradās eleganti saposusies un vestibilā viņu sagaidīja miljonārs Jūlijs Krūmiņš kopā ar mazdēlu Jūliju Krūmiņu jaunāko, vēstīts Intas Mengišas materialā "No ASV atgriežas Latvijā" izdevumā "Kas Jauns".

Kā novērojis izdevums, sagaidījis Monikas izspraukšanos caur cilvēku drūzmu, miljonārs Krūmiņš uzreiz galanti viņu rosināja izvēlēties kādu dzērienu un piebikstīja mazdēlam, lai pavada meiteni līdz bufetei.

Abi jaunieši, kas daudzus gadus studējuši augstskolās ārzemēs (Jūlijs - Austrālijā, bet Monika - Itālijā un ASV) gan sasveicinājās, gan sarunājās angliski. Miljonāra mazdēls norēķinājās par Monikas izvēlēto glāzi vīna, un abi turpināja apspriest, kā katram klājas.

Atskanot zvanam, kas vēsta par drīzu izrādes sākšanos, Monika abu Jūliju Krūmiņu kompānijā devās augšstāvā, vēl pirms sēdvietu ieņemšanas ložā piestājot garderobē, lai dāma tur varētu atstāt virsdrēbes. “Paņem taču meitenes mēteli!” mazdēlam Jūlijam uzsauca uzņēmējs, pie sevis nosmiedams, “trakums kaut kāds! Viss tiem jaunajiem priekšā jāsaka! Tā taču elementāra lieta!”

Kā noskaidroja "Kas Jauns", tad Raimonda Paula mazmeita Monika pēc studiju pabeigšanas Losandželosā un pieredzes gūšanas Holivudā atgriezusies uz dzīvošanu dzimtenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas