"Atbilde ir ļoti būtiska"; Mielavs publiski uzrunā Rinkēviču un izsauc uz sevi "uguni"

tautaruna.lv 14.janvāris, 2:00
 
MN
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs soctīklos informēja, ka gada nogalē apmeklējis Latvijas Nacionālo operu un baletu. Mūziķis Ainars Mielavs šajā sakarā prezidentam uzdeva kādu jautājumu. Tiesa, pats ar savu publisko ierakstu izsauca uz sevi "uguni" - iedzīvotāji nav aizmirsuši A. Mielava uzstāšanos 9.maijā pie okupācijas pieminekļa...

"Jūs, Edgar, pats iegādājaties biļetes uz visiem pasākumiem, kurus slavējiet? Vai arī Jums tās piegādā koncertu un izrāžu rīkotāji, ar cerību uz prezidenta "piecām zvaigznītēm? Zinu, ka personiski neatbildat uz sociālo tīklu komentāriem, tomēr šoreiz atbilde ir ĻOTI būtiska," vietnē "X" raksta Ainars Mielavs.

Jānis: Un kad jums Nils samaksāja, lai dziedat 9. Maijā Kangar', tad viss bija kārtībā? Padibene un melis, nekas cits. Lai kā man savulaik patika jūsu dziesmas...

Vilks: Tfu tu, pirmais gada pārsteigums... iegāju jaunajā gadā twiterī - mī un žē, vēl viens cienījams mākslinieks sāk "saiet šleserī".

Alise: Lai Jūs atgūtu sirdsmieru par savu nodokļos samaksātās, sūri, grūti, okupantu zābakus laizot,nopelnītās naudiņas izlietojumu, pastāstīšu, ka Rinkēviča kungs ir regulāri apmeklējis gan operu, gan LNSO koncertus arī nebūdams prezidents, jo ir gudrs un inteliģents cilvēks.

Ilze: Neķer kreņķi, Ainar! Uz taviem koncertiem prezidents neies.

Andis: Aināram dusma, ka nav vairs mieta pret ko atbalstīties parkā. Valsts pirmajām personām normāli ir iedot ielūgumu uz pasākumu.

Arvis: Ainaram nez škrobe, ka nevar 9.maija vairs padziedāt un no Gņila kādu rubli saņemt?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:05

Jaunākās diskusijas