Joks, kas aizgāja par tālu. Draugu acu priekšā noslīkst 13 gadus vecs zēns

tautaruna.lv 14.janvāris, 16:00
 
pexels.com
Lielbritānijā noticis traģisks negadījums, kurā dzīvību draugu priekšā zaudējis 13 gadus vecais Kristofers Kapesa, ziņo "The Sun".

Kristofers kopā ar skolas draugiem bija devies uz Sinonas upi. Stāvot uz neliela tiltiņa Kristofers draugiem bravūrīgi teica, ka māk peldēt un tūlīt pat ieleks upē.

Jaunietis novilka kreklu un brilles, stāvot blakus diviem citiem zēniem, kuri arī apsvēra iespēju lekt upē. Kristofers pēkšņi pārdomāja un jokojot sacīja, ka viņam ir bail.

Kamēr Kristofers apdomāja, kā tālāk rīkoties, citi zēni ieleca upē. Kristoferam, stāvot uz tilta dzegas un minstinoties, kāds no zēniem joka pēc nolēma viņu iegrūst upē.

Izrādās, ka patiesībā Kristofers neprata peldēt. Iekrītot ūdenī viņš sāka kliegt pēc palīdzības. Vairāki bērni devās viņam palīgā, taču viņš pazuda zem ūdens. Diemžēl notika traģisks negadījums, zēns gāja bojā draugu priekšā.

Kā atminas viens no kompānijas jauniešiem, tad zēns, kurš pagrūda Kristoferu, neko ļaunu nebija domājis: "Tur nebija neviena slikta nodoma. Tas bija tikai joks, zēni ir zēni."

Kā atklāj vēl kāda aculieciniece, tad sākotnēji, kad Kristofers kliedza pēc palīdzības, neviens no bērniem nesteidzās viņu glābt, jo uzskatīja, ka tas ir tikai joks un pusis ākstās.

Traģiskais negadījums notika 2019. gadā. 2022. gadā tiesa nolēma neapsūdzēt tolaik 14 gadus veco zēnu, kurš Kristoferu pagrūda, slepkavībā. Šobrīd vēl turpinās lietas izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas