Reperis ASV nolaupījis un četrus gadus gūstā turējis nepazīstamu sievieti

tautaruna.lv 14.janvāris, 17:00
 
pexels.com
52 gadus vecais reperis Lī Artūrs Kārters, kas labāk zināms ar skatuves vārdu "Viper" apsūdzēts grūtnieces nolaupīšanā, ziņo "The Sun".

Likumsargi ziņo, ka Teksasas štatā mītošais reperis tiek apsūdzēts grūtnieces nolaupīšanā un turēšanā gūstā vismaz četrus gadus. Reperis tika arestēts 4. janvārī.

Hjūstonas policijas iecirkņa vadītājs Maikls Kolinss apstiprina, ka reperis pret sievietes gribu viņu iesprostoja savas mājas garāžā. Sieviete tur aizvadījusi pēdējos četrus savas dzīves gadus.

Likumsargi par notikušo uzzinājuši brīdi, kad nolaupītajai sievietei izdevās sazināties ar policijas iecirkni. Viņa paziņoja policistiem, ka ir nolaupīta un iesprostota garāžā, un tur atrodas jau četrus vai piecus gadus. Viņa apgalvoja, ka laikā, kad tika nolaupīta, viņa bija stāvoklī un ubagoja.

Izmeklējot lietu, atklājās, ka reperis sievieti nolaupīja pēc tam, kad esot viņai ziedojis vienu dolāru. Reperis, iedodot naudu grūtībās nonākušajai sievietei, devās prom, bet pēc kāda laika atgriezās un vaicāja, vai viņai ir nepieciešama palīdzība. Sieviete labprātīgi iekāpa viņa automašīnā. Kā atklāj nolaupītā sieviete, reperis viņu ir aizvedis uz savām mājām un ieslēdzis garāžā.

Reperis spiedis viņai lietot narkotikas un veicis vairākus seksuālus uzbrukumus.

Šobrīd reperis atrodas apcietinājumā un gaida tiesas sēdi, kurā tiks izlemts viņa liktenis un piemērots sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas