Jānis Paukštello: Es neesmu bijis tīrs, bet ir jārāpjas no tā ārā

tautaruna.lv 7.decembris 2023, 1:00
 
Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
Aktieri, Jānis Paukštello un Kārlis Arnolds Avots, sarunu raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāj sava smagā darba aizkulises. Lai atpūstos, regulāri gadās nodoties bohēmai, kura agri vai vēlu atstāj sekas uz pašiem aktieriem.

Leģendārais aktieris Jānis Paukštello ir slavens ar spilgtajām kino un teātra lomām. Savu laiku viņš ir bijis viens no populārākajiem un pieprasītākajiem aktieriem, kas viņa ikdienā prasījis daudz spēka. Paukštello nenoliedz, ka smagais darbs ir raisījis alkohola atkarību, taču no tās bedres ir izrāpies.

Es neesmu bijis tīrs, bet ir jārāpjas no tā ārā. Nav bijis tāds brīdis, kad es varu relaksēties, pirms avārijas es teicu, lai mani neliek nekur, jo esmu piekusis. [..] Mēs ar Hari esam braukuši, negulējuši un nedzēruši, bet iebraucot Rīgā tas notiek.

Jaunais un daudzsološais aktieris Kārlis Arnolds Avots atzīst, ka jaunībā ir smagi jāstrādā, lai sevi pierādītu.

Kā jauns cilvēks tu dzīvo ar apziņu, kad tad, ja ne tagad, un tu apstājies, tad kad veselība par to ziņo. Bet tagad ir tas brīdis, kad kā zirgam ir jādzen. [..] Daudzi jau gaida, kad tu kļūdīsies. Teātrī man vēl sava vieta ir jānopelna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas