Eksministre Muižniece, iespējams, nelāgi izrīkojusies ar suni

tautaruna.lv 7.decembris 2023, 4:00
 
F64
Melna labradora meitenīte nonākusi dzīvnieku patversmē, kur tai tiek meklētas jaunas mājas, un sabiedrībā raisījušās runas, ka tas ir bijušās izglītības un zinātnes ministres Anitas Muižnieces suns, vēstīts Vitas Zvaigznītes, Ievas Valteres materiālā "Vai eksministres suns nonācis patversmē?" izdevumā "Kas Jauns".

To, ka Anitas Muižnieces ģimenē ir melna labradora kucīte, eksministre atklājusi gan intervijās, gan savos soctīklu profilos kopš 2020. gada sākuma.

Pēdējais suņa uzņēmums Muižnieces "Instagram" profilā redzams šā gada 3. septembrī.

Tieši divus mēnešus vēlāk acīgi dzīvniekmīļi pamanīja, ka eksministre savam četrkājainajam draugam meklē jaunas mājas - ar feisbuka grupas "Mājdzīvniekiem meklē mājas" starpniecību. Pēc pāris dienām piedāvājums no šīs vietnes pazudis, tāpēc sekotāji nopriecājušies, ka sunītim atrastas jaunas mājas, līdz drīz melno skaistuli ieraudzījuši dzīvnieku patversmes "Mežavairogi" sludinājumā.

Vai ģimenei piederošais labradors nonācis patversmē, Anita Muižniece telefonsarunā ar "Kas Jauns" ne apstiprināja, ne noliedza, paužot neizpratni: “Kas jums tāda par informāciju?”

Atkārtoti uzdodot jautājumu, vai ir patiesība, ka ģimenes suns atrodas patversmē, vai varbūt tikai sakritība, ko, iespējams, izmanto kādi nelabvēļi, eksministre turpmāku sarunu noraidīja, sakot: “Nu nebūs… Nekomentēšu.” Arī izvaicāta, vai varbūt suns atrodas mājās, viņa atkārtoja: “Es teicu, ka nekomentēšu.”

Zinātāji ir pārliecināti, ka šādu lēmumu eksministre bijusi spiesta pieņemt tāpēc, ka jau gandrīz gadu nedzīvo ģimenes mājā Ķekavā, jo “notiekot šķiršanās process”, kā dēļ ar bērniem pārcēlusies uz dzīvokli Rīgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas