Viņa tiešām ir tik ļauna? Atklāj ko nelāgu par Keitu Midltoni

tautaruna.lv 9.decembris 2023, 2:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Klīst runas, ka britu karaliskā ģimene vēlējusies uzaicināt princi Hariju svinēt Ziemassvētkus Lielbritānijā. Tomēr ne visi bija sajūsmā par šo lēmumu, vēsta Daily Mail.

Ar katru gadu prinča Harija dzīve arvien vairāk atgādina kādu Brazīlijas seriālu. No vienas puses, Elizabetes II mazdēls ar apskaužamu regularitāti šokē pasauli ar atklāsmēm par karalisko ģimeni, no otras puses, viņš neatsakās no mēģinājumiem izlīgt mieru ar tuviniekiem. Pēc avotu informācijas, karalis Čārlzs un princis Viljams jau sen vēlas pielikt punktu visiem skandāliem un salīgt mieru ar Hariju, taču ne visi atbalsta viņu centienus.

Izrādījās, ka tieši Viljama sievai Keitai Midltonei ir vislielākais ļaunums un nepatika pret “pazudušo princi”.

Kā raksta Daily Mail, viņa atsakās spret soli pretī Harijam, jo joprojām nespēj viņam piedot nodevību un pārcelšanos uz ASV.

Taču bija laiki, kad Keita Midltone un princis Harijs uzturēja ļoti tuvas attiecības un pat uzskatīja viens otru par brāli un māsu. Velsas princese vairākkārt risināja konfliktus starp Viljamu un Hariju, kas radās ar vai bez iemesla, tāpēc viņu sauca par karaliskās ģimenes galveno miera nesēju.

"Tagadviss ir sasniedzis tādu stadiju, kad viņai nācās spert soli atpakaļ. Viņa ir sarūgtināta un, atklāti sakot, aizvainota,” stāsta avoti.

Nesen kļuva zināms, ka radinieki gribēja uzaicināt Hariju svinēt Ziemassvētkus Lielbritānijā, taču tieši Keita iebilda pret šo lēmumu.

Tas nav pārsteidzoši: savos memuāros princis Harijs atgādināja vairākus Keitai ne pārāk patīkamus mirkļus, piemēram, kad vina noveda Meganu Mārklu līdz asarām.

Keita Midltone nevēlējās, lai plašāka sabiedrība uzzina par šīm situācijām, taču tas Hariju neapturēja, pēc kā princese nolēma viņu vairs neatbalstīt.

Jāpiebilst, ka karaliskās ģimenes fani, komentējot šo publikāciju internetā, sadalījās divās frontēs. Daļa noticēja vēstītājam, neslēpjot šoku par Keitas "patieso un ļauno dabu", daļa romēr uzskata, ka Ketrina uz ko tādu nebūtu spējīga, tā kā vienmēr sabiedrībā demonstrē to, cik svarīga viņai ir ģimene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas