Lauris Reiniks soctīklos dalās ar interesantu statistiku un vēršas pie Abu Meri

tautaruna.lv 9.decembris 2023, 0:30
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Šonedēļ ikvienam mūzikas straumēšanas platformas "Spotify" lietotājam ir iespēja iepazīties ar savu šī gada iecienītāko mūziķu un dziesmu sarakstu. Šis saraksts katram tiek izveidots individuāli, balstoties uz to, ko gada laikā visbiežāk esat klausījušies. 

Kā izrādās, tad šāds top mākslinieku un dziesmu saraksts pieejams ne tikai mūzikas klausītājiem, bet arī izpildītājiem.

Mūziķi var aplūkot, cik bieži viņu radītās kompozīcijas ir atskaņotas, kuras no tām ir visiecienītākās klausītāju vidū, kā arī noskaidrot, kurā pasaules malā viņus klausās visbiežāk.

Dziedātājs Lauris Reiniks, 30. novembrī, saviem sekotājiem mikroblogošanas vietnē "X" dalījās ar interesantu novērojumu.

Kā pavēstījusi platforma "Spotify", tad šī gada laikā viņa popularitāte strauji augusi Libānā. Tieši 2023. gadā viņa klausītāju skaits vistraujāk audzis Libānā.

Reiniks mikroblogošanas vietnē pasmej, ka, iespējams, pie tā vainojams veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV), jo tā ir viņa dzimtene.

"Ja Libāna ir mana 2023.gada visātrāk augošā klausītāju valsts (nav ne jausmas, kāpēc ), tad es to redzu tikai šādi. Hosam Abu Meri
ko Tu saki?"

Ministrs nepalika atbildi parādā. Viņš Reinika ierakstu komentēja īsi un lakoniski, izmantojot vairākas emocijzīmes, tai skaitā smejošu smaidiņu un Latvijas, Libānas karogus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas