14 gadus vecs pusaudzis pašam nezinot apēd ļoti indīgas ogas; sekas ir traģiskas

tautaruna.lv 9.decembris 2023, 14:00
 
pexels.com
14 gadus vecs jaunietis pastaigas laikā ar tēvu apēdis nezināmas ogas un pēcāk slimnīcā gājis bojā, vēsta medijs "The Sun".

14 gadus vecais Bens Kurrans - Nikolls pagājušā gada 18. septembrī bija devies ar tēvu pastaigāties. Benam bija smaga autisma slimība. Ģimene pavisam nesen bija no Austrālijas pārcēlusies uz Lielbritāniju, Mančestru.

Pastaigas laikā pa parku dēls ar tēvu pamanīja koku, kurā bija skaistas ogas.

Zēns pāris no tām apēda, kā rezultātā vēlāk dienas laikā, esot jau mājas, viņam palicis slikti. Vecāki izsaukuši neatliekamo medicīnisko palīdzību un zēns tika nogādāts slimnīcā. Mediķi vairākas stundas centās glābt jaunieša dzīvību, taču mēģinājumi bija velti, viņš slimnīcā mira no sirds mazspējas.

Veicot toksikoloģijas pārbaudes atklājās, ka zēns bija apēdis indīgās īves ogas, kas arī izraisīja viņa nāvi.

Kā stāsta tēvs, tad viņš nav zinājis, ka ogas ir indīgas un nekur parkā nebija manījis brīdinājuma zīmes, kas liecinātu par to, ka ogas nedrīkst ēst.

Pēc notikušās traģēdijas vietējās amatpersonas apsvēra ideju izvietot brīdinājuma zīmes par indīgajām ogām, tomēr ieceri neīstenoja bažoties par to, ka citi cilvēki tādējādi varētu situāciju izmantot "savā labā", lai veiktu pašnāvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas