Medijs: Krievijā "mistiski" gājusi bojā vēl viena ietekmīga persona

tautaruna.lv 9.decembris 2023, 1:30
 
unsplash.com
Medijs "The Sun" ziņo, ka 42 gadu vecuma itkā "sirdslēkmes" dēļ miris viens no vadošajiem Krievijas baņķieriem Nikolajs Vasjovs. Viņš bija valsts lielākās finanšu institūcijas "Sberbank" vecākais viceprezidents.

Kā ziņo medijs, tad sākotnējais ārstu slēdziens, kāpēc vīrietis devies pārragri mūžībā, saistāms ar "sirdslēkmi".

Tomēr viņa pēkšņā nāve ir aizdomām pilna, kuru apstiprina arī fakts, ka ārsti nesniedz nekādu sīkāku informāciju par nāves apstākļiem.

Publiski par ietekmīgā baņķiera nāvi paziņoja "Sberbank" uzņēmums 27. novembrī. "Ar dziļu nožēlu informējam, ka šodien pēkšņi mūžībā aizgājis Nikolajs Vasjovs, vecākais viceprezidents," teikts paziņojumā. "Pēc ārstu provizoriskajiem secinājumiem nāve bija sirdslēkmes dēļ."

Medijs uzsver, ka šī nav pirmā nāve, kura Krievijā notikusi mīklainos un neparastos apstākļos, kad mūžībā devušies jauni cilvēki.

Vasjovs profesionālās gaitas bija saistāmas ar hipotēkām un aizdevumu darījumiem "Sberbank". Medijs ziņo, ka viņš bija tuvs pret Putinu labvēlīgi noskaņotajam bankas vadītājam Germanam Grefam.

Kopumā medijs "The Sun" vēsta, ka kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, agresorvalstī notikušas vairāk nekā 30 mistiskas ietekmīgu cilvēku nāves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas