Jūliju Krūmiņu gandrīz apcietina Frankfurtes lidostā

tautaruna.lv 11.oktobris 2023, 3:00
 
Ekrānšāviņš
Influencere Katrīne Vasiļevska pavada dienu kopā ar uzņēmēju Jūliju Krūmiņu un apciemo viņa draugus. Viens no šiem draugiem ir tēlnieks Pauls Jaunzems, kurš veidojis dzintara skulptūru, kura atrodas pie vienas no Krūmiņa viesnīcām. Tēlnieks pastāsta par šīs skulptūras tapšanas aizkulisēm un atklāj, ka uzņēmēja domas mainīt nav pa spēkam nevienam.

Par Latvijas miljonāra Jūlija Krūmiņa dzīves līkločiem televīzijas skatītāji jau no augusta vidus, katru ceturtdienas vakaru, var uzzināt šovā “Slavenības. Bez filtra”. Šajā reizē Krūmiņa kungs devās ciemos pie sava drauga, tēlnieka Paula Jaunzeme, lai skatītāju iepazīstinātu ar slavenās dzintara skulptūras tapšanas stāstu.

“Krūmiņa kungs pats bija atradis ideju un materiālu, kādu viņš vēlas šo skulptūru. Sākumā es gribēju viņa domas mainīt, ka dzintaru vajadzētu taisīt no granīta nevis no oniksa, bet kā jums labi zināms, vēl nav piedzimis tāds cilvēks, kurš varētu mainīt viņa domas.”

Tā kā onikss nav viegli pieejams, tad Jūlijam un Paulam, akmens nogādāšana Latvijā izvērtās par grandiozu piedzīvojumu, kura laikā viņu gandrīz apcietināja Frankfurtes lidostā, jo Jūlijs vēlējās mainīt visu lidostas vadību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas