Magones randiņš ar ārzemnieku izvēršas par katastrofu

tautaruna.lv 11.oktobris 2023, 5:00
 
Pixabay
Magone ar savu ārzemju pielūdzēju ir atbraukuši uz norezervēto viesnīcu. Viņai par nepatīkamu pārsteigumu, cerētais romantiskais randiņš tiek sabojāts, kad viņa uzzina, ka noīrētajā numurā ir tikai viena gulta. Risinot šo situāciju, randiņš izvēršas par katastrofu, jo ārzemnieks sievietei piedāvā kameru priekšā nodarboties ar mīlas priekiem.

Pie slavenās šovu zvaigznes Magones ir ieradies viņas ārzemju draugs, ar kuru jau kādu laiku sarakstās sociālo tīklu platformā Facebook. Pāris ir devies savā pirmajā randiņā viesnīcas terasē, kur viņas kavalieris izsaka piedāvājumu sievietei doties viņam līdzi uz Angliju. Magone par šo ideju nav sajūsmā, un norāda, ka viss notiek pārāk strauji un neapdomīgi:

Vienu dienu pazīst, un tagad aicina braukt līdzi. Varbūt viņš ir suteneris un pārdos mani arābu šeiham par verdzeni, kā es varu zināt uz kurieni mani ved vēl ar visiem mazajiem bērniem. Mums šeit ir dzīve!”

Saņemdams pretī atteikumu, viņš sāk mainīt savu attieksmi un sākotnēji izsaka negatīvus komentārus par viņas dalību šovā un dzīvi kameru priekšā, taču nepaiet vien dažas minūtes, kad vīrietis piedāvā viņai baudīt mīlas priekus ar noteikumu, ka tas tiks nofilmēts:

“Rādi man visu! Tad mums būs sekss un viņiem tas būs jāfilmē. Ja tu esi gatava, varam to filmēt!”

Apņēmīgi ārzemju draugs vēlas pierunāt Magoni uz šādu avantūru, taču tas viņu sadusmo:

“Es neguļu ar svešu cilvēku, vismaz ne pirmajā randiņā!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas