Jūlijs Krūmiņš: Man tās sievas, katrai bija sava uts

tautaruna.lv 3.oktobris 2023, 21:15
 
Ekrānšāviņš
Pazīstamais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš sarunā ar Katrīni Vasiļevsku dalās pārdomās par savām sievām un lietām, kuras viņam attiecībās pietrūkušas. Krūmiņš atklāj, ka viņa sievas neesot bijušas pietiekami pašaizliedzīgas un nav vēlējušās dzīvi veltīt tikai viņam.

Viens no ietekmīgākajiem Latvijas miljonāriem Jūlijs Krūmiņš šovā “Slavenības. Bez filtra” atklāti jau ir dalījies par savām atmiņām, uzsākot biznesu un ko viņš ir ģimenes dēļ upurējis. Jaunākajā sērijā, atskatoties uz savām attiecībām, atzīst, ka katra sieva viņam ir gribējusi būt personība un sasniegt karjeras kāpnes.

“Man tās sievas, katrai bija sava uts. Viņa katra gribēja kaut kas būt, gribēja izklaidēties ar draudzenēm nevis būt vienkārši Jūlija Krūmiņa sieva.”

Šobrīd Jūlijs saprot, ka attiecībās viņam pietrūcis vienkāršums, pietrūkusi sieviete, kas rūpējas par viņu.

“Tagad es to saprotu, bet toreiz naudas bija ļoti daudz, un es viņai saku, sēdi mājās, ko tu gribi, ko tev vajag. Bet es atnāku mājās, es gribu buljonu, lai man pankūkas uzcep, tas nav nekas. Un viņa tik atbild, ka restorānā var paēst.”

Jūlijs šobrīd saprot, ka viņš sievai prasījis, to ko viņa nevēlējās, un tas varētu būt iemesls, kāpēc visas attiecības tika pārtrauktas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:02

Jaunākās diskusijas