RUS.lsm.lv galvenās redaktores teiktais satricina soctīklus; "Šādas vatenieces mēs uzturam ar saviem nodokļiem"

tautaruna.lv 3.oktobris 2023, 10:55
 
publicitātes foto
Plašu rezonansi soctīklos ir radījis mikroblogošanas vietnē "X" nopublicētais RUS.lsm.lv galvenās redaktores Jekaterinas Safronovas stāstītais Igaunijas sabiedrisko mediju raidījumā, kurā viņa izsakās, ka Latvija krieviem gribētu veidot geto.

Jekaterina Safronova stāsta: "Būtībā mēs veidojam vai gribam veidot geto, vai arī dodam saprast, ka jums šeit nav vietas." Bet kur ir vieta? Nezinu. Vai uz austrumu robežu vai Eiropu. Atkarībā no tā, kādas valodas šie cilvēki zina, izņemot krievu valodu. Ja zina."

Diskusijā ir iesaistījušies sabiedrībā zināmi cilvēki. Inga Spriņģe, kā jau bija sagaidāms, attaisno redaktores teikto: "Un viņai ir taisnība. Pat, ja nacionāļiem tas nepatīk."

Savukārt Jurģis Liepnieks raksta: "Nē, nedz viņai, nedz Ingai Sprinģei NAV taisnība (un es neesmu un nekad neesmu bijis "nacionālis".) Lietot vārdu geto, attiecībā uz krieviem Latvijā ir ne tikai nepamatoti, bet nozīmē tiešā veidā atbalstīt Krievijas prop naratīvu par fašistiem, kas pie varas Ukrainā, Baltijā utt"

Ivars Auziņš: "Un ko tu viņai padarīsi. Gansi sačakarējuši viņai vidi. Viss taču bija po domašņemu. Bet domu, ka vajag tīt makšķeres viņa pareizi uztver...kā par brīnumu."

Elita Veidemane: "Kāds ārprāts. Un šādas vatenieces mēs uzturam ar saviem nodokļiem un ļaujam publiski izpausties?"

Jānis Dombrava: "Vai rus.lsm.lv galvenā redaktore un SEPLP vadītajs jau ir iesnieguši atlūgumu? Par Latvijas naudu nav jāfinansē prokremlisku naratīvu izplatīšana."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas