Žaklīna Cinovska pamet Latviju un pārceļas uz dzīvi Ukrainā

tautaruna.lv 3.oktobris 2023, 11:30
 
F64
Režisore un producente Žaklīna Cinovska uzskata, ka Latvija ir kļuvusi cilvēkiem ļoti nelabvēlīga, tāpēc viņa ir gatava doties prom, lai paliktu un strādātu Ukrainā, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Pārdod dzīvokli un pamet Latviju" izdevumā "Kas Jauns".
Šobrīd viņa nokārto visas saistības ar Latviju un, lai norēķinātos ar aizņēmumiem un kredītiem, bet atlikušo naudu izmantotu profesionālajai darbībai, viņa pārdod savu dzīvokli.

Jāpiebilst, ka Žaklīna jau gadu dzīvo un strādā Ukrainā, kur tapušas vairākas filmas, un tiek plānotas vēl vairākas.

"Latvijā esmu izdarījusi pietiekami, bet Ukrainā paveras jauni apvāršņi, jaunas iespējas, kur varu likt lietā savu pieredzi un profesionalitāti. Tas ir jauns un ļoti interesants izaicinājums. Diemžēl šobrīd Latvijā esošā situācija ir nelabvēlīga radošajiem cilvēkiem, tāpēc jāmeklē citas iespējas. Jā, esmu gatava palikt Ukrainā un strādāt tur ilgu laiku. Bet Latvija kļuvusi cilvēkiem ļoti nelabvēlīga, tāpēc nekas cits neatliek, kā doties prom. Diemžēl Latvija, kurā nav karš, grimst aizvien lielākā purvā, un šī nespējnieku valdība to tikai pastiprina, valsts izaugsme nenotiek. Es to vienkārši vairs nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi,” saka Žaklīna Cinovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas