Lato Lapsa: "Kā mēra izstrādājums spēja to uzzināt tikai tagad"

tautaruna.lv 3.oktobris 2023, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Pēc sestdien un svētdien veiksmīgi aizvadītā pirmā Pasaules čempionāta skriešanā, pirmdien Rīgas mērs pieprasa viņam izskaidrot, kāpēc Slokas ielā ieklāts pagaidu asfalts.
Jau vairākkārt tika rakstīts, ka vēl dienu pirms skriešanas čempionāta Slokas ielā, kas bija iekļauta skriešanas maršrutā, noritēja būvdarbi - tikai pēdējā brīdī tika ieklāts asfalts, lai skrējējiem būt gluda skriešana un kājas aiz rakumiem neķertos.

Jau pirms Ķirša publiski paustā izbrīna daudziem soctīklu lietotājiem bija jautājumi par būvdarbu tehnoloģiju - tika spriests, ka tas būs tikai pagaidu asfalts un vēlāk no nodokļu maksātāju maciņu naudas viss tiks pārbūvēts. Cilvēkiem izrādījās taisnība! Tajā pašā laikā pilsētas mērs tagad tēlo nezinīti un ir pilnībā izbrīnīts.

Publicists Lato Lapsa ir izbrīnīts nevis par asfaltu, bet gan Ķirša nezināšanu: "Es savukārt vēlos noskaidrot - kā mēra izstrādājums spēja to uzzināt tikai tagad."

Komentētāji sniedz ironiskas atbildes: "Latvija miniatūrā - visās dimensijās. Kādreiz apsmaidījām malēniešus, ka tie ar maisiem gaismu istabā nesuši. Rīdzinieki neatpaliek."

"Vēl jo vairāk, ja ķiršvīram piemīt pareģa spējas, ierasties ar bugatieri un fotogrāfa vai pie katra auto, kas varētu potenciāli aizdegties Tīri vai jāsāk meklēt kriptonītu, ko kāda Panteļejeva ar Loginu, ķiršus ēzdamas iebruģējušas mēra stāvvietā"

"29.09. kad par to ziņoja pat LTV ziņas, mēra izstradājums bija kavēts pie vizināšanās ar ritenīti un foto sesiju pa jaunatklāto Daugavgrīvas veloceliņu. Saimnieciskās lietas, kā izskatās, Ķirsi maz interesē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas