Kāpēc valmierieši baidās izmantot sabiedrisko transportu?

tautaruna.lv 3.oktobris 2023, 0:30
 
Andrejs Terentjevs/F64
Raitis no Valmieras ir divu bērnu tēvs, kuram darbdienas sākas vēl pirms mazo ķiparu mošanās. Tālab rīta rutīna esot uz draudzenes pleciem, ieskaitot arī vecākā bērna nogādāšana izglītības iestādē, izmantojot pilsētas sabiedrisko transportu, vēsta "Bez Tabu".

Paveicās, ka bija silts, saka Raitis, jo viena no autobusa izmantošanas reizēm sarūpējusi nepatīkamus brīžus. Septembra sākumā māmiņa esot piedzīvojusi nepatīkamu situāciju. Nokļūstot pilsētas centrā un gaidot cita maršruta autobusu, ģimenei garām pabraucis mikroautobusa vadītājs, turklāt ziņojumu logā rakstīts, ka brīvu vietu neesot.

Nu ģimene ar bažām gaida vēsos un lietainos rudens rītus, kā arī ziemas spelgoņus. Un jaunais grafiks vairākiem Purva ielas galapunktā sastaptajiem iedzīvotājiem ir vēl neatrisināts rēbuss.

Pašvaldība komentēt pilsētas sabiedriskā transporta plūsmu negrasās, deleģējot skaidrojumu sniegšanu reisu izpildītājam - uzņēmumam “VTU Valmiera”. Restrukturizējot, optimizējot un reorganizējot trasnporta shēmu un maršrutus, ieguvēji gan būšot paši pasažieri, uzskata uzņēmuma pārstāve. Vajagot tikai pierast un izprast jauninājumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:26

Jaunākās diskusijas