Valdis Kalnozols atklāj, kāpēc atbalsta poligāmiju attiecībās

tautaruna.lv 21.septembris 2023, 20:30
 
Valdis Kalnozols / Foto: Ilze Zvēra/F64
Sarunā ar influenceri Katrīni Vasiļevsku, bijušais uzņēmējs Valdis Kalnozols atklāj, kāpēc viņš atbalsta poligāmiju attiecībās. Pēc Valda domām cilvēki šādu attiecību modeli ir piekopuši jau gadu tūkstošiem un tās palīdzētu atrisināt arī ikdienas sadzīves lietas.

Uzņēmēja un influencere Katrīne Vasiļevska, šovā “Slavenības. Bez filtra”, viesojas pie bijušā politiķa un uzņēmēja Valda Kalnozola, kurš šobrīd bauda idillisku ģimenes dzīvi kopā ar savu sievu Kristīni. Sarunas laikā viņš atklāj, ka atbalsta poligāmiju un nesaskata tajā nekā slikta, tieši otrādi, pēc viņa domām tas varētu atrisināt daudzas sadzīviskas problēmas, kas rodas ģimenes dzīvē.

Es atbalstu poligāmiju attiecībās. Viena sieva gatavo, otra sieva gatavo, bērni kaut ko gatavo. [..] Es domāju, ka zemapziņā pasaule rāda, tūkstošiem gadu cilvēki ir dzīvojuši poligāmiskās attiecībās, un lielākās kristietības ienaidnieces pēc Indriķu hronikas, Latvijā bija sievietes. Tas ir mans uzskats, bet daudzas problēmas atrisinātos, ja mēs atļautu dzīvot poligāmiskās attiecībās.

Bijušais politiķis ir precējies trīs reizes un viņam ir seši bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas