"Lien uz laukuma zīmēties"; kādas dāmas Porziņģa kritizēšana izsauc līdzcilvēkos dusmas

tautaruna.lv 8.septembris 2023, 13:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Traumas dēļ basketbolists Kristaps Porziņģis Latvijas vīriešu basketbola izlases sastāvā Pasaules kausa finālturnīrā nespēlē, taču klātienē apmeklē komandas spēles un jūt līdzi Latvijas izlasei.

Plašu komentāru gūzmu izpelnījies kāds ieraksts vietnē "X", kurā pausts šāds viedoklis: "Sviediet man ar akmeņiem, bet mani šķebina, ka Kristaps Porziņģis lien uz laukuma zīmēties kopā ar uzvaru izcīnījušo komandu. Kaut kas tur nav īsti pareizi. Lai viņam viss dzīvē veicas utt, bet lai aplaudē no maliņas," uzskata Dace.

Emīls: Tā NEVAR teikt. Kristaps Porziņgis kā visaugstākajā līmenī spēlējošais basketbolists Latvijas izlasē ir ļoti noderīgs ar savu praktisko padomu, klātbūtni un autoritāti. Viņš arī pilda savas funkcijas. Tikai no soliņa un ģerbtuvē...

Mārtiņš: Ja viņam tiešām trauma liedz piedalīties, tad galīgi neko sliktu tur nesaskatu. Viņš atbalsta savējos čaļus ar kuriem pats kopā gribēja spēlēt. Līdzīgi kā Jānis Strēlnieks. Viņš arī mums palīdzēja izcīnīt 2 ļoti svarīgas uzvaras kvalifikācijas turnīrā, lai mēs tur vispār būtu.

Balc: Saprotu sajūtas, man arī derdzas baļķa nesēji, bet šis nebūs tas gadījums. Viņš ir kopā ar visiem no pirmās dienas, un pieļauju, ka ir daudz labāks psiholoģiskais atbalsts džekiem istabā pustrijos naktī, nekā štata psihologs

Artūrs: Vispār jau tādas pasaules basketbola slavenības klātbūtne ir ārkārtīgi dārgs pasākums, ja to vēlētos kādi citi. Būtībā tā ir nenovērtējama morāla investīcija mūsu komandas saliedēšanā, vienlaikus ar pretinieka komandas iebaidīšanu.

Foto: Kāds sakars? Es domāju ka Kristaps ir labs pienesums komandai ar padomu un morāli. Saprastu ja Smiltēns līstu, tā būtu cita runa. Nevajag skatīties ja šķebina.

Madis: Un Dairis? Arī jau nepiedalas jau kuro spēli, ko tas tur degunu bāž? Vai tomēr tie čaļi ir komandas motivātori un cēlāji kuri arī uz soliņa ir pamatīgs atbalsts? Beidz, šis nav nekāds Smiltēna izgājiens, tur viss ir ok, paskaties intervijas un sapratīsi!

Hosē: Katru dienu varam pārliecināties, ka teiciens "latvietis latvietim mīļākais ēdiens" ir ģenētiski pamatots

Roberts: Šeit var redzēt, ka dāma nesaprot komandas sportu. Pēdējā laikā lasu vairākus līdzīgus šādus komentārus. Ticat man Porziņgis palīdz, atbalsta kā vien var un gan jau komanda arī priecīga ka viņš tur ir! Un vispār arī Kristaps bija tas kurš izcīnīja biļete uz Pasaules kausu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas